Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Temmuz 2020 #21 Faruk28 dedi: Adamlar Mac ve Linux kullanmadan hemen Windows'u seçiyor. Hayatında Windows'dan başka işletim sistemi kullanmamış adamlar oy kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun performansı olmasa Linux derdim ama her işletim sisteminin kullanım amacı başka o yüzden herkesin kendi fikri.
Faruk28 dedi: Adamlar Mac ve Linux kullanmadan hemen Windows'u seçiyor. Hayatında Windows'dan başka işletim sistemi kullanmamış adamlar oy kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun performansı olmasa Linux derdim ama her işletim sisteminin kullanım amacı başka o yüzden herkesin kendi fikri.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Temmuz 2020 #22 Faruk28 dedi: Adamlar Mac ve Linux kullanmadan hemen Windows'u seçiyor. Hayatında Windows'dan başka işletim sistemi kullanmamış adamlar oy kullanıyor. Genişletmek için tıkla... GNU/Linux ve Windows'un tadına baktım, şimdi diğer işletim sistemlerinde.
Faruk28 dedi: Adamlar Mac ve Linux kullanmadan hemen Windows'u seçiyor. Hayatında Windows'dan başka işletim sistemi kullanmamış adamlar oy kullanıyor. Genişletmek için tıkla... GNU/Linux ve Windows'un tadına baktım, şimdi diğer işletim sistemlerinde.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 15 Temmuz 2020 #23 Kerem00 dedi: Şu an GNU/Linux hakkında asılsız iddialarda bulunan kitleyi bekliyorum. Onlar geldiği zaman dediklerinin yanlış olduğunu belgelerimle kanıtlayacağım. Genişletmek için tıkla... Onlar genelde Linux dağıtımı önerirken Kali önerenler.
Kerem00 dedi: Şu an GNU/Linux hakkında asılsız iddialarda bulunan kitleyi bekliyorum. Onlar geldiği zaman dediklerinin yanlış olduğunu belgelerimle kanıtlayacağım. Genişletmek için tıkla... Onlar genelde Linux dağıtımı önerirken Kali önerenler.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 15 Temmuz 2020 #24 Faruk28 dedi: Onlar genelde Linux dağıtımı önerirken Kali önerenler. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanıma Kali önerenler espri yapıyor bence. Başka açıklaması olamaz çünkü.
Faruk28 dedi: Onlar genelde Linux dağıtımı önerirken Kali önerenler. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanıma Kali önerenler espri yapıyor bence. Başka açıklaması olamaz çünkü.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 15 Temmuz 2020 #25 Geh Pisi Pisi dedi: GNU/Linux ve Windows'un tadına baktım, şimdi diğer işletim sistemlerinde. Genişletmek için tıkla... FreeBSD.
Geh Pisi Pisi dedi: GNU/Linux ve Windows'un tadına baktım, şimdi diğer işletim sistemlerinde. Genişletmek için tıkla... FreeBSD.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 15 Temmuz 2020 #26 Faruk28 dedi: Adamlar Mac ve Linux kullanmadan hemen Windows'u seçiyor. Hayatında Windows'dan başka işletim sistemi kullanmamış adamlar oy kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Forumda Linux çok övüldüğü için sanal makineden kurup Lİnux'u inceledim biraz. Kesinlikle kullanılabilir bir işletim sistemi ama bence Windows 10 daha iyi. Ben adı çok geçtiği için Kali Linux kurmuştum belki Kali diğer Linux'lar kadar iyi değildir.
Faruk28 dedi: Adamlar Mac ve Linux kullanmadan hemen Windows'u seçiyor. Hayatında Windows'dan başka işletim sistemi kullanmamış adamlar oy kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Forumda Linux çok övüldüğü için sanal makineden kurup Lİnux'u inceledim biraz. Kesinlikle kullanılabilir bir işletim sistemi ama bence Windows 10 daha iyi. Ben adı çok geçtiği için Kali Linux kurmuştum belki Kali diğer Linux'lar kadar iyi değildir.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Temmuz 2020 #27 Kerem00 dedi: FreeBSD. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi bir işletim sistemi ki, tüm tabanları denemeden diğer işletim sistemlerine geçmek istemiyorum.
Kerem00 dedi: FreeBSD. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi bir işletim sistemi ki, tüm tabanları denemeden diğer işletim sistemlerine geçmek istemiyorum.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 15 Temmuz 2020 #28 Fedora ve Arch.
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.856 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 15 Temmuz 2020 #29 Geh Pisi Pisi dedi: Hocam en iyisi güncel olmaktır. Evet haklısınız Windows 10 arkaplanda hangi resmimizi Microsoft'a gönderiyor belli değil. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 hala güncel durumda.
Geh Pisi Pisi dedi: Hocam en iyisi güncel olmaktır. Evet haklısınız Windows 10 arkaplanda hangi resmimizi Microsoft'a gönderiyor belli değil. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 hala güncel durumda.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Temmuz 2020 #30 kozmonot02 dedi: Fedora ve Arch. Genişletmek için tıkla... Lubuntu nasıl hocam.