- Makaleler
- 3
Bütün dağıtımları kurmadan ve uzun süre kullanmadan bunu demek için çok erken.Kesinlikle kullanılabilir bir işletim sistemi ama bence Windows 10 daha iyi.
Bütün dağıtımları kurmadan ve uzun süre kullanmadan bunu demek için çok erken.Kesinlikle kullanılabilir bir işletim sistemi ama bence Windows 10 daha iyi.
Bütün dağıtımları kurmadan ve uzun süre kullanmadan bunu demek için çok erken.
Windows 8.1 hala güncel durumda.
Forumda Linux çok övüldüğü için sanal makineden kurup Linux'u inceledim biraz. Kesinlikle kullanılabilir bir işletim sistemi ama bence Windows 10 daha iyi. Ben adı çok geçtiği için Kali Linux kurmuştum belki Kali diğer Linux'lar kadar iyi değildir.
Lubuntu nasıl hocam..
Edit ve Photosohop yapıyorum, bir de oyunlar var tabii ki. Ubuntu önerir misiniz?Bir Kali vakası daha.: DHocam siber güvenlik ile uğraşıyor musunuz? Uğraşmıyorsunuz büyük ihtimal. Kali Linux kullanılmaz pentesting araçlarını kullanmıyorsanız hiç gerek yok. Son kullanıcıya göre dağıtım seçin.
Sisteminiz iyiyse Pop!_OS veya Ubuntu kullanabilirsiniz. Sisteminiz düşükse veya Windows'tan yabancılık çekmeyeceğiniz bir dağıtım arıyorsanız Kubuntu ya da Linux Mint öneririm.Tavsiye ettiğiniz güzel bir sürüm varsa onu kullanmayı isterim.
En nefret ettiğim dağıtımlardan biri. Adında Ubuntu geçen tüm dağıtımlar benim için kötü bence.Lubuntu nasıl hocam.![]()
Photoshop yok. Alternatifleri olarak GIMP ve Krita var. İkisi de neredeyse Photoshop kadar iyi programlar.Edit ve Photosohop yapıyorum birde oyunlar var tabii ki. Ubuntu önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.