En iyi ISS hangisi?

Ülkede bulunan tüm ISS'ler aynı. Eğer hattın iyi ise hepsi iyidir yok hattın sıkıntılıysa hepsi kötüdür. Çünkü neredeyse tüm firmalara aynı hat üzerinden veriyor ve hattınızda sık sık kopma yaşanıyorsa hangisine geçerseniz geçin aynı sorunu yaşarsınız. Yani lafın özü ülkemizde internet tamamen şans işi, hattın iyi ise istediğini al pek sorun yaşamazsın, kötüyse geçmiş olsun hat yenilenene kadar sinir krizi geçirirsin.

Ülkede bulunan tüm ISS'ler aynı. Eğer hattın iyi ise hepsi iyidir yok hattın sıkıntılıysa hepsi kötüdür. Çünkü neredeyse tüm firmalara aynı hat üzerinden veriyor ve hattınızda sık sık kopma yaşanıyorsa hangisine geçerseniz geçin aynı sorunu yaşarsınız. Yani lafın özü ülkemizde internet tamamen şans işi, hattın iyi ise istediğini al pek sorun yaşamazsın, kötüyse geçmiş olsun hat yenilenene kadar sinir krizi geçirirsin.
En iyi açıklama budur ülkedeki en iyi firmaya geç altyapın kötüyse ondan bile verim alamazsın.

Öncelik altyapıda. Ardından müşteri hizmetlerinde sonuncusu ise fiyat. Altyapı iyi ise bana göre en iyi hizmeti TürkTelekom veriyor fakat fiyatları çok uçuk. O yüzden ben oyumu TurkNet'ten yana kullanıyorum. Sesli müşteri hizmetleri olmasa da arıza bildirimlerine çabuk dönüş yapıyorlar. Düşük fiyatlardan yüksek hızlar almanız mümkün TurkNet ile özellikle fiber altyapı var ise.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı