En iyi maden suyu markası?

Size göre en iyi maden suyu markası nedir?

• Oy verenlerin toplamı
    230
Ben de hocam. 3 tane 5L şişeyle gidiyoruz en az.

Hocam bazen çok sıcak ve kalabalık oluyor. Hocam hava ılık olduğunda bence oradaki en iyi şey o maden suyunu içerek yunusa binmek.
Biz de 15 L olmasa da birkaç litre alıyoruz sonra onları içene kadar geri dönüyoruz. Uçağa da alamıyoruz. Tam çıldırmalık durum.

Biz de 15 L olmasa da birkaç litre alıyoruz sonra onları içene kadar geri dönüyoruz. Uçağa da alamıyoruz. Tam çıldırmalık durum.
Hocam bizde de dedemler çok uzun süre kalıyor ondan onlara dönene kadar yetiyor. Hocam siz nerede oturuyorsunuz? Biz 2 hafta kalıp dönüyoruz hep. Sonra da arabayla dönerken yolda içmelik 3 tane küçük şişe alıyoruz iyi oluyor yolda. 12 saat ne yapalım yolda yani?

Ben Kocaeli'de oturuyorum ve 12 saat araba yolculuğu yapamıyorum ebeveynlerim çalıştığı için. Otobüs ile gitmemizi de istemiyorlar. Uçakla gidiyorum iki hafta kalıyorum ben de ama Ekşisu'ya son günlere doğru gidiyoruz. Ondan dolayı kalıyor.

Eğer sert bir maden suyu içmek istersem Kızılay içiyorum ama hafif bir maden suyu içmek istersem Beypazarı daha iyi oluyor.

Özkaynağın eski serisi çok iyidir yenisi konusunda cok bir yorum yapamıyacağım maalesef. :/

Kızılay limonlu maden suyu <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…