En iyi modlanmış işletim sistemi hangisidir?

Bu videodaki gibi deneyebilir misiniz? Keşke bilgim olsa da yardım edebilsem, @BerkayZ87 hocam bir ihtimal yardımcı olabilir. Yanınızda ISO kurabileceğiniz ve yazdırabileceğiniz bir cihaz var mı?

Hocam çıkmak için çarpıya basınca beni kurulum yerinden atıyor. Birde bende sürüm seçmeme izin vermedi. Normal mi bu? Sizde de aynısı oldu mu? "Start Now" yazısı falan da çıkmadı.
Video içerisindeki adımları izleyin, olmazsa bilgisayardan farklı bir belleğe ISO'yu yazdırın, öyle deneyelim.i

Teşekkür ederim . Linkini bulamadım. Atabilir misiniz?
Bu GitHub sayfasından RekOS Discorduna gidebilirsiniz, orada indirme linki bulunacaktır.

Hocam çıkmak için çarpıya basınca beni kurulum yerinden atıyor. Bir de bende sürüm seçmeme izin vermedi. Normal mi bu? Sizde de aynısı oldu mu? "start Now" yazısı falan da çıkmadı.

Yanlış hatırlamıyorsam ben de RekOS kurarken çıkmamıştı, şu an durum nedir?

Hocam yeniden başlatıyor sistemi. Alttaki yüklenme işareti dönüyor dönüyor sonra tekrardan yeniden başlatıyor. Şimdi tekrardan RekOS indiriyorum bu sefer başka bir USB belleğe yazdıracağım.

Hocam NTlite ile yapmayı düşüyorum ama bunlar kadar performanslı olamaz diye düşünüyorum çünkü FPS tablosunda yer alan bir arkadaşın yaptığı sürüm ile RekOS arasında 200 FPS fark var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı