En iyi NVMe M.2 SSD nedir?

Hangisi?

  • Corsair MP600 PRO XT 1TB

  • Samsung 980 PRO 1TB

  • Seagate Firecuda 530 1TB

  • WD BLACK SN850 1TB


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Tomshardware ve NASCompares testlerine göre.
Model bazında konuşmuşsunuz. Önceki mesajımdan ötürü özür dilerim :)
 
Bu FireCuda 530 sıcaklık değeri ne ekwb soğutuculusu ile anakart heatsink arasında kaç derece fark olur biliyorsunuz PCI-e 4.0 SSD'ler bayağı bir sıcak çalışıyor şu ana kadar en ilgimi çeken Corsair MP600 Pro XT soğutucusu oldu sentetik testlerde 47 dereceyi geçmiyor boştaki sıcaklığı 23 derece falan.
O da iyi gözüküyor.
 
Tomshardware ve NASCompares testlerine göre.

980 Pro
Hocam performans olarak nitelendirilmiş bu sayfalarda. ''Dayanıklılık'' konusunda yapılan araştırma hangi makalede. Link atar mısınız?
 
Hocam performans olarak nitelendirilmiş bu sayfalarda. ''Dayanıklılık'' konusunda yapılan araştırma hangi makalede. Link atar mısınız?
Seagate backs the FireCuda 530 with rather high endurance ratings, more than twice that of the average Samsung or WD SSD. The 2TB model we are testing today is rated to sustain up to 2,550 terabytes of writes within its five-year warranty, and the 4TB is rated for up to a robust 5,100 TB of writes. While that is impressive, to say the least, what is even more impressive is the fact that the FireCuda 530 comes with three years of Rescue Data Recovery Services on top, to protect your precious data against unexpected data loss when traditional means fail. No competitor offers such robust protection.

Altta yazıyor. Altına çeviriyi atıyorum.

Seagate, FireCuda 530'u, ortalama Samsung veya WD SSD'nin iki katından fazla, oldukça yüksek dayanıklılık dereceleriyle desteklemektedir. Bugün test etmekte olduğumuz 2 TB modeli, beş yıllık garantisi dahilinde 2,550 terabayta kadar yazmayı sürdürecek şekilde derecelendirilmiştir ve 4 TB, 5,100 TB'a kadar güçlü bir yazma işlemi için derecelendirilmiştir. En hafif tabirle bu etkileyici olsa da, daha da etkileyici olan şey, geleneksel yöntemler başarısız olduğunda değerli verilerinizi beklenmedik veri kaybına karşı korumak için FireCuda 530'un üç yıllık Rescue Data Recovery Services ile birlikte gelmesidir. Hiçbir rakip bu kadar sağlam bir koruma sağlamaz.

Çeviri biraz yanlış çeviriyor ama olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı