En iyi operatör hangisi?

Vodafone 200 den başlıyor. Geçen yüklediğimde öyleydi en azından.

Eski hatlara 230-250 olması lazım iki hatta yüklemiştim ikisinde çıkanlar farklıydı.
 
Faturasız hat fiyatlarını operatörlerin sitesinden öğrenebilirsiniz, burada insanlara bu tarz bir üslup ile konuşmanız yakışık kalmaz. Kimse burada maddi kazanç sağlamıyor, azarlayabileceğiniz bir çocuk yok karşınızda.
Bu dediğim şeye cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece söyledim geçtim, bu kadar. Her Allah'ın günü zam geliyor zaten o yüzden sorma gereği duydum. Sanırsın zorladım sanki.
 
Bu dediğim şeye cevap vermek zorunda değilsiniz. Sadece söyledim geçtim, bu kadar. Her Allah'ın günü zam geliyor zaten o yüzden sorma gereği duydum. Sanırsın zorladım sanki. Hem bu söylediğim şeyi azarlama olarak nasıl algıladın onu anlamadım?
"Her Allah'ın günü zam geliyor." zamlar sadece size mi geliyor? Konu altında yorum yapan herkese geliyor, buradaki insanlar robot değil. Onlar da sizin gibi Google üzerinden araştırıp sizlere burada cevap veriyor. İnsanlara deneyimini sordunuz, cevapladılar. Burada kimseyi zorlarmış gibi "Yaaaa, kimse bilmiyor mu ciddeeen?" tarzı saçma sapan cümleler kuramazsınız.
 

Geri
Yukarı