En iyi operatör hangisi?

• Konuyu başlatan Artens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 150

Artens

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Turkcell'de 320₺'ye 25GB 1000 dakika 250 SMS paketine geçmeyi düşünüyorum. Fakat emin olamadım önerebileceğiniz en iyi operatör hangisi?

Eğer bölgenizde Türk Telekom iyi çekiyorsa Türk Telekom alın bence. Çekmiyorsa Turkcell alınabilir.

Eğer bölgenizde Türk Telekom iyi çekiyorsa Türk Telekom alın bence. Çekmiyorsa Turkcell alınabilir.

Hocam 15GB yeterli mi peki dışarıda arkadaşlarla pes PUBG gibi oyunlar atıyoruz sık sıkta Instagram'da geziyorum.

Türk Telekom almayın bence hocam gördüğüm en berbat operatör olabilirler.

Vodafone ile Turkcell arasında hangisini önerirsiniz. Turkcell'de 15 GB 260₺,Vodafone'de 20 GB 240₺

Hocam 15GB yeterli mi peki dışarıda arkadaşlarla pes PUBG gibi oyunlar atıyoruz sık sıkta Instagram'da geziyorum.

Vodafone ile Turkcell arasında hangisini önerirsiniz. Turkcell'de 15 GB 260₺,Vodafone'de 20 GB 240₺
Oyun indirmezsen yeterli. Bayiye git bayide kampanyalar oluyor hafta sonları başka operatörden geçersen ucuza alırsın benim gibi.

Bölgen de en rahat çeken operatörü kullan (çevredekilere sorabilirsin) ama tüm operatörlerimizin de rezil olduğunu unutma. Çünkü en basit bir depremde bile çekmeyen operatörler bunlar.

@Artens 15GB yerine 30GB alırsan daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı