En iyi oyun işlemcisi

Yiğithan3455

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ürün incelemeleri vs. baktım fakat geneld tek başlarına değerlendiriliyor. AMD fazla enerji harcaması nedeniyle uzun vaadede daha pahalıya gelen bir işlemci. Bu yüzden AMD'yi eledim gibi. Fakat bazı profesyonel oyuncularda intel i7 4770k görüyorum fakat herkes fiyatından dolayı intel i5 4690k öneriyor. Ben genel olarak uzun vadede oyun için bir işlemci arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum ve verdiğiniz cevapların nedenlerinide bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi oyun işlemcisi diye bir durum yok diyebilirim. En azından benim göüşüm bu. Sen fiyat/performansı iyi ve sorun çıkarmayacak, ileriye dönük bir işlemci arıyorsun. Şu anda en güncel mimari Haswell Refresh. Bu bağlamda tavsiyem Haswell Resfresh olacaktır.

i5 4690K Haswell Refresh, çarpan kilidi açık ve oyunlarda darboğaz yapmayacak bir işlemci. Tercih edebilirsin.

Çok teşekkürler. Başlıktan farklı bi konu ama , gtx970 incelemelerinizi izledim fakat birbirleri ile kıyaslamamışsınız acaba hesaplı ve kalite olarak hangi markayı önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı