En iyi oyun yapma programı nedir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3330 Ddr3 12gb ram Rx 580 8 gb 2048sp.
Meslek
Öğrenci.
İşlemcim düşük ama ekran kartı RAM idare eder. Unity mi, Unreal Engine mi, Python mu daha iyi gider? Basitlik öncelikli.

Sanırım Python'da 3D çok iyi değilmiş daha önce Arduino deneyimim oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının idare ederken işlemcinin düşük olması, oyun geliştirme ve 3D işler için önemli bir etken. Bu durumda, Unity veya Python arasında seçim yapmak, işin basitliğini ve geliştirme kolaylığını göz önünde bulundurmak açısından daha uygun olacaktır.

Tercihim Unity olur hem 2D hem 3D yaparsın.

İşlemcim düşük ama ekran kartı RAM idare eder. Unity mi Unreal Engine mi Python mu daha iyi gider? Basitlik öncelikli.

Amaç düşük sistem ise Python ile basit oyunlar yapabilirsin. Ama tavsiye etmem. Unreal sistemini aşar. Unity en ideali bence.

Düşük işlemciyle Unreal en uygunu demiş gene birisi :D olmadı Cryengine öner :D Unity en iyisi şu an, ara sahneler tasarlarsan da azıcık Blender öğrenirsin, aklında fikir oluşması açısından yeter bu ikisi.

Unity kullanıyorum da Unity önermedim. Başlangıç içinde önermem zaten aralarında en karmaşık olanı bana göre. Ben yorumumda sistem gereksinimlerini dahil etmedim bilginize.

İşlemcim düşük ama ekran kartı RAM idare eder. Unity mi, Unreal Engine mi, Python mu daha iyi gider? Basitlik öncelikli.

Yapacağın oyuna, ilgilendiğin platformlara göre değişir. Genel olarak sistemin çok iyiyse RT, Lumen, Nanite gibi teknolojoler sayesinde Unity'den UE 5'e geçen çok kişi gördüm, tanıdım.
2D veya Mobil yapacaksan Unity, Basit olsun grafikler yüksek olsun 3D Masaüstü olsun ve Ücretsiz mükemmel assetlerim olsun istiyorsan UE 5 karşılaştırılamayacak kadar iyi.

Unity kullanıyorum da Unity önermedim. Başlangıç içinde önermem zaten aralarında en karmaşık olanı bana göre. Ben yorumumda sistem gereksinimlerini dahil etmedim bilginize.

Unreal Engine Unity'e göre çok daha karmaşık. Blueprint sizi yanıltmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı