S24 Ultra hala alınır mı?

Bütçe
55000
iPhone 11 kullanıyorum, S24 Ultra'ya geçmek istiyorum. Fakat aklımda 1-2 soru var, özellikle kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

1- ben telefonu uzun vade yani ortalama 5 yıl kullanan birisiyim. Fotoğraf, video neredeyse hiç çekmem. 256 GB almayı düşünüyorum. 256 GB yeterli olur mu?
2- telefonu normal şekilde kullanacağım yani sosyal medya + ara sıra oyun ve film vb. izlemek için telefonun batarya performansı yeterli olur mu?

256 GB S25 Ultra var katiyen yetmiyor tek fotoğraf bile cok yer kaplıyor Google aldım 1 TB anca yetiyor. 5 yıla yakın götürür hocam. Honor filan diyenler olmuş yazılım olarak şu an Samsung'un önüne geçebilecek yok gönlünüz rahat olsun sonuna kadar alınır. Ben su an S22 Ultra bile alır 4 yıl kullanırım en az.

Ayrıca S254 varken Ultra mantıksız olur.

S24'u bana göre S25+dan daha iyi ki kanıtlı da kamera olarak yaklasamaz.

iPhone 11 kullanıyorum, S24 Ultra'ya geçmek istiyorum. Fakat aklımda 1-2 soru var, özellikle kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

1- ben telefonu uzun vade yani ortalama 5 yıl kullanan birisiyim. Fotoğraf, video neredeyse hiç çekmem. 256 GB almayı düşünüyorum. 256 GB yeterli olur mu?
2- telefonu normal şekilde kullanacağım yani sosyal medya + ara sıra oyun ve film vb. izlemek için telefonun batarya performansı yeterli olur mu?

Oyunlarda Ultra performans alırsın onun yanında batarya 6 saate yakın çıkarır S25 8 saat cıkarıyor yoğun kullanımda sizinki de onun biraz altında olur.

O zaman konudan daha çok uzaklaşmayalım 256 GB çok fotoğraf video çekinirseniz yetersiz kalabilir
Batarya gayet iyi.

256 GB S25 Ultra var katiyen yetmiyor tek fotoğraf bile cok yer kaplıyor Google aldım 1 TB anca yetiyor. 5 yıla yakın götürür hocam. Honor filan diyenler olmuş yazılım olarak şu an Samsung'un önüne geçebilecek yok gönlünüz rahat olsun sonuna kadar alınır. Ben su an S22 Ultra bile alır 4 yıl kullanırım en az.

S24'u bana göre S25+dan daha iyi ki kanıtlı da kamera olarak yaklasamaz.
Bende öyle düşünüyorum güncel plus modeli alacağıma 1 nesil önceki ultra daha iyi olur. Teşekkürler. Fotoğraf konusunda şöyle söyleyeyim 2022 yılından beri iPhone 11 64 gb kullanıyorum 1500 civarı fotoğraf ve video var onlarda bilgisayarımda zaten hemen hemen hiçbirini ben çekmedim.

Bende öyle düşünüyorum güncel Plus modeli alacağıma 1 nesil önceki Ultra daha iyi olur. Teşekkürler. Fotoğraf konusunda şöyle söyleyeyim 2022 yılından beri iPhone 11 64 GB kullanıyorum 1500 civarı fotoğraf ve video var onlarda bilgisayarımda zaten hemen hemen hiçbirini ben çekmedim.

Aynen öyle hocam 512 alırsanız işinizi görebilir ama 256 tavsiye etmiyorum telefonu en düşük kaliteye bile ayarlasınız fotoğrafta yine yine çok büyük dosya olacak fotoğraflar.

Örneğin vatan da hiçbir şikayete yardımcı olmuyor zaten teknolojide herkes her şeyi açıkca anlatmaz
Anlatanlarda 100 kişide 5 kişidir adam üstüne kaynar su döker cihaz kapanır servis kabul etmez ama adam bunu söylemez
Bende 1 aydır vatanla monitörümle uğraşıyorum hala serviste.
Mediamarktan almayı düşünüyorum ben tüm alışverişimi oradan yaptım çok şükür sıkıntı yaşamadım hiç.

Bu kadar bütçe çıkarıp Honor gibi bir cihaz almak şahsen ben de istemem. Sadece kağıt üstünde iyi olduğundan dolayı herkes çok stabil süper bir cihaz sanıyor. S24 ultra bana kalırsa alınır, şahsen ben tasarımını çok beğenmiyorum ama beğendiysen farklı marka android cihaz tercihi yapmamalısın.

Bu kadar bütçe çıkarıp Honor gibi bir cihaz almak şahsen ben de istemem. Sadece kağıt üstünde iyi olduğundan dolayı herkes çok stabil süper bir cihaz sanıyor. S24 ultra bana kalırsa alınır, şahsen ben tasarımını çok beğenmiyorum ama beğendiysen farklı marka android cihaz tercihi yapmamalısın.
Tasarımı seviyorum muhtemelen hafta içi alacağım cihazı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı