Çok güzel konu. Devamı kesinlikle gelir.

1- Ortaokul-Lise zamanı oynadığım yıllarımı heba ettiğim Knight Online
2- Yaptığımız RP'lerle büyük keyif aldığım SAMP
3- Yine ömür törpüsü Counter Strike ve sonrasında CS:GO
4- İlk başladığım 2013'ten beri 5000 saatimi çalan Dota 2
5- COD serisi (geçen hafta yeniden indirdim Cod1'den başlayayım dedim ama çamur gibi grafiklerle artık sarmıyor :D )

Çok güzel konu. Devamı kesinlikle gelir.

1- Ortaokul-Lise zamanı oynadığım yıllarımı heba ettiğim Knight Online
2- Yaptığımız RP'lerle büyük keyif aldığım SAMP
3- Yine ömür törpüsü Counter Strike ve sonrasında CS:GO
4- İlk başladığım 2013'ten beri 5000 saatimi çalan Dota 2
5- COD serisi (geçen hafta yeniden indirdim Cod1'den başlayayım dedim ama çamur gibi grafiklerle artık sarmıyor :D )
Öyle demeyin, patates sistemi olmayanlar için en iyi oyunlardan birisi. Atmosfere kaptırırsanız kendinizi çamur mamur dinlemezsiniz.

Öyle demeyin, patates sistemi olmayanlar için en iyi oyunlardan birisi. Atmosfere kaptırırsanız kendinizi çamur mamur dinlemezsiniz.

Eskiden oynadığım oyunları yeniden oynayıp sonuna kadar gitmeyi seviyorum. Ama görüntü cidden çamur olduğundan beni sarmadı ne yalan söyleyeyim. NFS serisini unuttuk ya. Hala NFS Underground 2 yüklü ve arada girer 2 yarış yapar çıkarım :)

1- Küçüklükten beri oynadığım Postal 2
2- Yine küçüklükten beri oynadığım Max Payne 2
3- GTA 5
4- Shadow Of War
5- BF5
6-The Division 2
7-Watch Dogs 2

Anlayacağınız üzere sevdiğim oyun pek yok gibi, yani var ama bir gün bir oyunu seviyorum diğer gün başka oyunu. Sürekli değişiyor kararlarım. 🙂

Eskiden oynadığım oyunları yeniden oynayıp sonuna kadar gitmeyi seviyorum. Ama görüntü cidden çamur olduğundan beni sarmadı ne yalan söyleyeyim. NFS serisini unuttuk ya. Hala NFS Underground 2 yüklü ve arada girer 2 yarış yapar çıkarım :)
Geçen sene GTA serisini baştan sonra oynayıp bitirmiştim size'de tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı