- Makaleler
- 10
Garanti biraz da servis çalışanının inisiyatifine bağlı. MSI'ların alt kapağındaki vidalardan birinin üzerinde "Warranty sticker. Void if tampered" yazan bir sticker var. Eğer garantiyi önemsemeyip kapağı açmak için onu delersen ya da sökersen normalde ürün garanti dışı kalıyor. Eğer yapılan işlem cihaza zarar vermemişse ve başka bir nedenden dolayı servise gönderilmişse bazı servis çalışanları işlemi garanti içinde yapıp yeni sticker yapıştırıyor ancak benim şanssızlığıma öylesi denk gelmedi. Ben de tekrar gönderip beklemektense internetten birkaç tane GE60 fanı sipariş ettim. 1 tanesi artmıştı ancak onu da gene GE60 kullanıp ihtiyacı olan bir tanıdığa verdim.RAM ve SSD Değişimlerinde garanti dışı kalması gerçekten ilgimi çekti. Lenovo'da SSD ve RAM eklemenin bildirim yapıldığı koşuluyla serbest olmasının bu firmaya özel olduğunu bilmiyordum.Yorumunuz için teşekkür ederim. Markalarda küçük ayrıntıları araştırmak gerekiyormuş. Bende alacağım üründe SSD olmazsa kendim takmayı düşünüyordum. Bunun garanti dışı bırakıp bırakmadığını araştırmam lazım.