Oyun Bilgisayarı İçin Hangisi Tercihiniz? (Dizüstü)

• Monster

Oy: 15 20,8%
  • MSI

Oy: 51 70,8%
  • Lenovo

Oy: 1 1,4%
  • ASUS

Oy: 4 5,6%
  • Viktor

Oy: 1 1,4%
  • Hp

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    72
  • Anket kapandı .
Bütçenize göre önerdiğim cihazı alabilirsiniz ama hangi cihazı alırsanız alın o kadar yoğun kullanımda sorun olacaktır uzun vadede arada 10-15dk' lık bir dinlendirme ile kullanmanızı tavsiye ederim.

Önerdiğiniz cihaz Dell'di sanırsam. Ayrıca dikkatimi çekti aynı ürünü almayı düşünüyorsunuz sanırım. Konu açmışsınız yanlış hatırlamıyorsam. Aldınız mı yada sizin şuan ki düşünceniz nedir? Dell'in en fazla 2-3 sene ömrü olduğu konusunda yorumlar almıştım.

Önerdiğiniz cihaz Dell'di sanırsam. Ayrıca dikkatimi çekti aynı ürünü almayı düşünüyorsunuz sanırım. Konu açmışsınız yanlış hatırlamıyorsam. Aldınız mı yada sizin şuan ki düşünceniz nedir? Dell'in en fazla 2-3 sene ömrü olduğu konusunda yorumlar almıştım.
Arkadaşım için açmıştım konuyu ama bütçesi yetmediği için Acer VN7' yi alıcak. Dell firmasını tanımayanların atıp tutmaları derim ben sadece. Dell Dünya' nın en iyi markalarından ülkemizdeki bilinçsiz ve dikkatsiz insanların atıp tutmaları sadece. Aynı şeyi Galaxy firması için de söylerlerdi ama şuan NVIDIA tarafında en iyi ekran kartlarını üreten firmalardan biri. İnsanlar sadece MSI, Asus ve Monster firmaları var sanıyor takılıp kalmışlar belli yerlere durum bundan ibaret.

Arkadaşım için açmıştım konuyu ama bütçesi yetmediği için Acer VN7' yi alıcak. Dell firmasını tanımayanların atıp tutmaları derim ben sadece. Dell Dünya' nın en iyi markalarından ülkemizdeki bilinçsiz ve dikkatsiz insanların atıp tutmaları sadece. Aynı şeyi Galaxy firması için de söylerlerdi ama şuan NVIDIA tarafında en iyi ekran kartlarını üreten firmalardan biri. İnsanlar sadece MSI, Asus ve Monster firmaları var sanıyor takılıp kalmışlar belli yerlere durum bundan ibaret.
Peki yorumunuz için teşekkür ederim.:)

Oncelikle atakan7474 cok hakli, agizlarina bazi markalari dolayip ezberden konusuyorlar. Dell cok iyi bir firmadir, Alienware serisi de Dell firmasinin hardcore oyuncu dizustu serisidir. Arkadasimin kullandigi laptopagelirsek Skyrim oynadi gozumun onunde, islemci 65 derece, ekran karti da 70 derece idi. Benim MSI GE62 GTX960M laptopumda ekran karti 70 derece, islemci 90 derece oluyor. Bunun sebebi islemcinin sogutmasi cok yetersiz kalmis. O bilgisayarda ise fanlara hem ekran karti hem de islemci cok yakin, yani isinamadan sicaklik disari atiliyor. Gerci ben de termal macunlarimdan supheleniyorum, ne olursa olsun 90 derece cok fazla.

Ips ekran, full ışıklı clevo 170sm-a lı victor p703 var onu önerirdim de mlg no scope oldu victor :D Bana göre oem üreten firmalar daha iyi ve fiyatları daha uygun. Diğer firmalara gelirsek, lenovo markası bana göre asus ve msi firmalarından önde. Sadece isim var onlarda. Msi bir resim koyar sana pc nin altına şu kadar hızlı, şu kadar oyuncu bilgisayarı, killer lan falan diye sende gidip msi alırsın. Lenovo çok daha başarılı bir firma ''BANA GÖRE'' tabi. Yorumları üşendim okumadım ama eğer dell firmasına sallayan varsa ANLAMIYORDUR bundan. Alienware en meşhur gaming laptop markasıdır ve o dell firmasına aittir.

Oncelikle atakan7474 cok hakli, agizlarina bazi markalari dolayip ezberden konusuyorlar. Dell cok iyi bir firmadir, Alienware serisi de Dell firmasinin hardcore oyuncu dizustu serisidir. Arkadasimin kullandigi laptopagelirsek Skyrim oynadi gozumun onunde, islemci 65 derece, ekran karti da 70 derece idi. Benim MSI GE62 GTX960M laptopumda ekran karti 70 derece, islemci 90 derece oluyor. Bunun sebebi islemcinin sogutmasi cok yetersiz kalmis. O bilgisayarda ise fanlara hem ekran karti hem de islemci cok yakin, yani isinamadan sicaklik disari atiliyor. Gerci ben de termal macunlarimdan supheleniyorum, ne olursa olsun 90 derece cok fazla.

Arkadaşının kullandığı notebook "islemci 65 derece, ekran karti da 70 derece idi" derken Dell 7559 dan mı bahsediyorsunuz anlamadım o kısmı. :confused: Açıklarsanız sevinirim :)

Arkadaşının kullandığı notebook "islemci 65 derece, ekran karti da 70 derece idi" derken Dell 7559 dan mı bahsediyorsunuz anlamadım o kısmı. :confused: Açıklarsanız sevinirim :)

Yok Lenovo Y-5070 15" ekranli modelinden bahsediyordum :D Alttaki toz filtresini cikarmisti hava akisini engelliyor diye. Arada bir acip fanlari temizlemek daha etkili gibi gorunuyor.

Bu özelliklerde aradığınız marka dellin oyuncu serisi bilgisayarlarından başka değil.
En uygun f/p ürünü olduğuna şüphe yok. Aynı özelliklere sahip diğer markalar ile arasında 1.000-1.500 TL gibi rakamlar var. :)
Ayrıca servis konusunda eve kadar gelip kontrolleri sağlamaları falan oldukça iyi bir servisi olduklarını düşünüyorum. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı