Saydığın markalar kaliteli ama F/P yurt dışı markalar varken ben tercih etmem. (MCHOSE, Darmoshark, Akko gibi markalar)
Anladım onlara bakarım biraz da bütçemi onlara göre ayarlarsam aklımda bulunur.
Saydığın markalar kaliteli ama F/P yurt dışı markalar varken ben tercih etmem. (MCHOSE, Darmoshark, Akko gibi markalar)
Anladım onlara bakarım biraz da bütçemi onlara göre ayarlarsam aklımda bulunur.
Önemli olan kaliteden çok hangi alanda kullanacağın? Ne tarz oyunlarda ya da programlarda aktif olarak kullanacaksın?
Genelde FPS oynuyorum hatta full FPS atıyorum aklımda SteelSeries var şu an aslında ama onunda kulaklığından emin değilim Rival 3 fare Apex 3 klavye Arctis Nova 1P kulaklık var aklımda klavye fareu tuttum güzel bence ama kulaklıktan emin değilim arkadaşta SteelSeries kulaklık vardı hiç memnun değildi.
Bütçen ne var? Klavye mouse ve kulaklık için ayrı ayrı söyleyebilir misin?
1250 3 ve 3
Kulaklık olarak HyperX Cloud 3 tavsiye edebilirim kendimde kullanıyorum aşırı memnunum kafa ağrısı yapmıyor ve sesleri aşırı temiz veriyor. Fare olarak Wraith'e bakıp gözüne kestirdiğin güzel bir tane kablosuzu alabilirsin. Tavsiye olarak Darmoshark M3 ve ATK Z1 tavsiye edebilirim. Klavye çok karışık konu ama çoğunlukla SteelSeries kullanıyor profesyoneller.
Kulaklık olarak HyperX Cloud 3 tavsiye edebilirim kendimde kullanıyorum aşırı memnunum kafa ağrısı yapmıyor ve sesleri aşırı temiz veriyor. Fare olarak Wraith'e bakıp gözüne kestirdiğin güzel bir tane kablosuzu alabilirsin. Tavsiye olarak Darmoshark M3 ve ATK Z1 tavsiye edebilirim. Klavye çok karışık konu ama çoğunlukla SteelSeries kullanıyor profesyoneller.
Su geçirmez klavye alacaktım, ASUS'un bir klavyesini buldum sonra fare ve kulaklığımın da eskidiğini fark ettim onları ASUS alayım bari dedim baktım F/P açısından kendi bütçeme göre işte atıyorum 1K fare 3K kulaklık 3K klavye gibi açısından ASUS olduğunu düşündüm ama sonra daha iyi olabilir mi lan acaba diye baktım. Sizce en iyi ekipmanları hangi firma yapıyor? Bu fiyat bandında F/P SteelSeries Logitech ve Razer gibi firmalar da aklımda kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.