En iyi PC nereden toplanır?

Anumsln

Centipat
Katılım
4 Aralık 2019
Mesajlar
110
Aslında sahibinden.com'da 2 el kasa alacaktım ama insanlar çok dolandırılıyor sanırım. YouTube'da bayağı bir video gördüm sonra güvenemedim. Vazgeçtim. Bende dedim bari PC topluyum bütçe 2500 ama 3000 zorlayabilirim. Hangi mağazadan iyi bir PC toplayabilirim? Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya, Sinerji, Teknobiyotik öneririm. İncehesap'ta ise cuma günleri indirim var istediğiniz parça gelirse direkt sipariş verin.
İtopya konusunda çok şikayet okuyorum. Sinerji konusunda bizzat kendim yaşadım. Açıkçası size tavsiyem biraz el beceriniz var ise Youtube üzerinden binlerce video var parçaları kendiniz alıp toplamanız.
 
İtopya üzerinden bir ay kadar önce hazır sistem aldım. Siparişi 5 gün içinde kargoya verdiler 6. gün elime ulaştı. Kargo paketleme, pc kablolama ve her parçanın kutusunu göndermeleri hoşuma gitti. Sabretmesi zor ama, 5 gün kısa bir süre gibi gelsede :)
 
Parçaları belirledikten sonra tek tek nerede daha uygun diye arıyorum. Teknolojipazar.com - Sadece Teknoloji sitesinden çok parça almıştım, arayıp stok sorarsanız yalan dolana girmeden cevap veriyorlar. Ben toplarken bu sitede uygun idi fiyatlar şuan nasıl bilmiyorum ama.
 
Hazır sistemleri tercih edebilirsiniz, tabii beklemek istemiyorsanız. İtopya'dan hazır bir sistem aldım (ki gayet uygunaydı bence, şu an almak istesem 4,5K'dan fazla olmasına rağmen 3.8K'ya toplamış oldum.) ve hiç bir sorun çıkmadan elime geldi bi' şüpheniz olmasın yani. Bence en mantıklısı böyle sitelerin fanboyluklarını yapmak yerine olabildiğince kampanya, indirimlerden faydalanarak olabildiğince indirimli alabilmek. Şu sıralar en büyük indirimler yanlış bilmiyorsam her Cuma saat 8'de başlayan incehesap gaming gecelerinde olmakta. Bu akşam bir göz atabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı