En iyi PSU markaları

Önerdiğiniz 600W güç kaynağı aklıma yattı. 12V kanalından 576W verdiğini nereden anlıyorsunuz, bir hesaplama formülümü var ?
Marka, kendi sayfasında modeli hakkında bilgilerini paylaşıyor. System Power U9 600W ise multi-rail olarak 576W veriyor sıkıntı yok.
 
Element Smart modelinin yapı birimleri harici incelemesi yok o bile tam değil fan model kodu, birincil ve ikincil taraftaki kondansatörlerin marka ve derecesini vermiş.
High Power Element Smart ile Rosewill Hive S 550/650 serisi aynı yapıyı kullanıyor. Onun testlerine bakmak işimize yarayabilir.
Yalnız bu Rosewill'in hem Hive S ve hem de Hive S var. İncelemelerde çok karışmış onlar. Diğer modellerede baktım ama NZXt Hale V82 biraz daha iyi gibi. Chiftec A-135 modüler olmayanları adam akıllı benzemiyor. Yarı modüler olanına baktım ama ayrıntılı incelenmemiş. Şuradan bak istiyorsan ayrıntılı incelemelerine.
testseek.com/index.html
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı