En iyi RAM ve SSD markası nedir?

SpaydiÇakması

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba en kaliteli 1. sınıf ürünlerle bir tanıtım, sistem (toplama) yapmak durumundayım ve birkaç bilgi eksikliğimden dolayı buraya yanınıza gelmek istedim.

Sorum şudur dostlar, en iyi RAM ve en iyi SSD markası nedir?
Ben biraz araştırdım kendimce, en iyi RAM ve SSD'nin Kingston'a ait olduğunu gördüm ama birazcık daha kurcalayınca işin içine Corsair'da girdi ve diğer bütün üreticiler...

Sizden almak istediğim cevap ise şu değil, "hepsi birbirinden iyi markalar istediğini seç kullan."

Düz bir cevap almam lazım dostlar, örneğin: En iyi RAM üreticisi: Kingston, en iyi SSD üreticisi: Samsung gibi.
Teşekkür ederim

Sadece en iyi markayı yazmanız yeterli dostlarım. DDR5 olursa iyi olur, DDR4'e sıcak bakamıyorlar yeni nesil ve gelişen teknoloji için.

Arkadaşın dediği gibi Samsung markası bellek teknolojisinde çok üst bir marka. Ekran kartından tut RAM çiplerine kadar üretimi var ve kaliteli. Bunun yanında Micron ve SK Hynix markaları da çok iyi diye biliyorum Technopat kanalından öğrendiğim kadarıyla. Ayrıca RAM olarak Technopat sunucularında Kingston kullanılıyor, daha stabil olduğu belirtilmiş.

Samsung'un SSD üretiminde kalitesi ve uzun ömürlü olması ile öne çıkıyor. Kendi nand yongaları, kontrolcüsü ve dram parçaları ile geliyor. Şu an için en iyisi Samsung 990 pro ama rakip olarak Kingston KC3000 de ciddi derecede dişli. Ram konusunda Kingston, Corsair ve gskill öne çıkıyor ama üst seviyelere gelince hepsinin modelleri fazlasıyla kaliteli.

Öyle bir şey yok. Ha eğer genele bakarsak Micron ve Samsung NAND konusunda çok üst seviye markalar. Hynix'de aynı şekilde iyi bir markadır.

Corsair RAM konusunda adı bile geçmemesi gereken markalardan. DDR4'te Dominator serisi bile üst seviye değildi.

SSD konusunda model çok daha önemli. Bütçe belirtirseniz gereken öneri yapılır.

Neden üst seviye sistemlerde diğer iyi markalar yerine Corsair kullanılıyor? Corsair'a pek sıcak bakamıyorum, ön yargım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…