Brainstorm
Hectopat
Pentagram. Merak edip bakın da biraz müzik öğrenin.![]()
Pentagram dinlerim bazen ama ne zamandan beri rap yapıyor hocam?
Pentagram. Merak edip bakın da biraz müzik öğrenin.![]()
Gençlerin sadece söz yazan şaklabanları dinlemeleri üzücü. Bir şeyler öğrensinler diye attım, hani belki birinin kulakları kaliteli müzikleri ve müzisyenleri seçebiliyordur, kim bilir?Pentagram dinlerim bazen ama ne zamandan beri rap yapıyor hocam?![]()
Hidra.Forumdaki 1 milyonuncu soru. Günümüzün en klasik sorusu, konu tartışmaya da açık.
Rap'ler kalitesiz müzik mi oldu şimdi?birinin kulakları kaliteli müzikleri ve müzisyenleri seçebiliyordur, kim bilir?
Ne yazık ki. Bunları diyenlerin çoğu torbacı veya "gangstacı" dinliyor.
Ben 10 sene önce rap dinlensin diye bir yerlerimi yırtıyordum herkese anlatıyordum. Ne bilelim böyle olacağını...
Tırnak içine aldım. MASSAKA gibi abilerimiz yapınca oluyor ama gidip Elanur mahallede silahlıyız deyince gülüyorum.Gangsta rap iyidir ama şu durumda iyice suyu çıktı.
Zaten öyle...Eline mikrofon gangsta torbacı tür rap yapıyor desem herhalde yalan olmazdır.
10-20 az. Güller&Rhymelar parçası bu rapçilerinin hepsinin bütün kariyerleni tokatlar atar.Kimse burada kendine yalan söylemesin 2000'lerde rap yapan ve yapmaya devam eden belli bir yaşa gelmiş olan rapçiler şu anda türeyen rapçileri 10 20'ye katlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.