En iyi ses sistemi hangisi?

hashus0142

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Halihazırda edifier R1280t kullanıyorum ama bass konusunda eksik geliyor bana. Logitech Z407 aldım onun sesi de edifier kadar net gelmedi. Hem net ses hem güzel bas veren ses sistemi arıyorum. En sonunda soundbar alacağım herhalde. Tavsiyesi olanlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.

Bilgisayar ile mi kullanıyorsunuz yoksa TV için mi?

Ses kartınız var mı? On board ses kartları hoparlörlerinizden iyi performans almanızı engelliyor olabilir. Ben yıllardır pci-e ses kartı kullanıyorum, birkaç defa hoparlörleri on board ses kartına bağlayıp denedim ve ses performansı oldukça boğuk ve kötüydü.

Ses kartınız var mı? On board ses kartları hoparlörlerinizden iyi performans almanızı engelliyor olabilir. Ben yıllardır pci-e ses kartı kullanıyorum, birkaç defa hoparlörleri on board ses kartına bağlayıp denedim ve ses performansı oldukça boğuk ve kötüydü.
On board kullanıyorum hocam. Var mı bir ses kartı tavsiyeniz?

Valla konu hakkında tavsiye verebilecek kadar çok bilgim yok ama kullandığım ses kartından memnunum. W11 ile de uyumlu çalışıyor. ASUS Xonar DGX modelini kullanıyorum. DAC kullanmak ta ses kalitesini arttırır. Ses kartı yerine DAC ta bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Valla konu hakkında tavsiye verebilecek kadar çok bilgim yok ama kullandığım ses kartından memnunum. W11 ile de uyumlu çalışıyor. ASUS Xonar DGX modelini kullanıyorum. DAC kullanmak ta ses kalitesini arttırır. Ses kartı yerine DAC ta bakabilirsiniz.
araştıracağım hocam teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı