En iyi sürücü güncelleme programı hangisidir?

3. parti yazılım kullanmak yerine zamanınızız harcayıp doğru sürücüyü ve güncel sürücüyü kurup hem fazladan performansın tadına bakın hem de tecrübe edinin. 3. parti yazılımlar kafa ağrıtır.

Ekran kartı için:

BIOS için:

Çipset ve diğer aygıtlar için:

@Kalim_x Farkındayız zaten. Yapabileceğimiz bir şey yok, ek olarak Linux'ta da sürücü kuruyorsan şak diye sürücü kurulu gelmiyor.

macOS'te zaten belli donanımlarda çalıştığından içinde sürücüler enjekte geliyor.

Microsoft'un hatası değil.

İyi günler. Driver Booster ile iyi şanslar.

@Kalim_x

Microsoft yatıyor değil, sürücülerin bulunduğu Microsoft Update kataloğu var zaten.

Rehber de isterseniz:

Tek yapmanız gereken, Windows'un size verdiği donanım kimliği ile Microsoft'un kataloğunda arama yapmak.

Konu açabilirsiniz ? Çok fazla bilgili ve deneyimli kişi var, yardım edeceklerdir.
Windows 10 tüm driverları görürse konu açacağım zaten. Ama görmüyor. Ben bu zamana kadar 1 tane eksik gördüğünü farkettim. Kim bilir belki bilmediğim kaç tane eksk driver var da görmüyor.

Sürekli Driver Booster Pro kullandım. Hiçbir zararını görmedim. Aksine yararı vardı. Neden bu tür programlara karşı ön yargılısınız?

Windows 10 tüm driverları görürse konu açacağım zaten. Ama görmüyor. Ben bu zamana kadar 1 tane eksik gördüğünü farkettim. Kim bilir belki bilmediğim kaç tane eksk driver var da görmüyor.
Aygıt Yöneticisine girip sadece fotoğraf atın, neleri güncellemeye çalıştığınıza bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…