Chrome hızlı ve kullanımı kolay. Yıllardır kullandığım için alıştım. Ama ben en iyisi diyemem çünkü öbürlerini hiç kullanmadım ama Edge'nin iğrenç olduğunu söyleyebilirim.
Chrome hızlı ve kullanımı kolay. Yıllardır kullandığım için alıştım. Ama ben en iyisi diyemem çünkü öbürlerini hiç kullanmadım ama Edge'nin iğrenç olduğunu söyleyebilirim.
Opera GX hem oyunculara özel bir teması var ayrıca Opera'ya niye güvenmediğiiz anlamıyorum üstelik Opera GX'in bilgisayarınıza yüzde kaç kullanmasını istediğiniz ayarlayabiliyorsunuz
Ayarlıyorsun da, sonra ölme eşşeğim ölme diye yalvarıyorsun. Aniden yanıt vermiyor hatasına takılıyor, tarayıcı şişiyor ve H264 kodekleri kullanan sitelerde tamamen çöküyor. Ve çoğu Chromium tarayıcısında olduğu gibi çoklu sekme ile iş tam bir VASAT.
Opera GX tavsiyemdir. Özellikle oyuncuysan... Oyun haberleri, beleş olan oyunla, r tüm reklamları engelleme özelliği, kendi VPN'i kişiselleştirme özellikleri, sisteminden kullanacağı RAM ve işlemci miktarını sınırlayabilmen. Daha ne!
IGN Türkiye; PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve Vita oyunları hakkında haber ve inceleme bulabileceÄiniz muhteÅem bir kaynak. Ayrıca sinema, dizi haber ve eleÅtirileri de burada
Burası Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL'ın web sitesi… Site, dergiden bağımsız bir yapıya sahip. Yani site içeriği ayrı, dergi içeriği ayrı… Her gün ...
Oyun dünyasına dair en güncel haberler, en yeni içerikler, bilgiler, öneriler ve incelemeler - Hepsi hayatı oyun olanların platformu MisteRNOOB'da.
www.misternoob.com
Reklam engellemesi iyi çalışmıyor. Saçma sapan şeyleri engellerken, reklamları engellemiyor.
VPN tam bir VPN değil.
Kişiselleştirmesi çok kısıtlı. Bir kaç tema demek kişiselleştirme demek değil. RAM ve işlemci miktarını kısıtlayınca çok yavaş çalışıyor.
En önemlisi, verileri satıyor.
Çok klasik soru ama bir türlü karar veremedim. Hangisi iyi? Opera, Edge, Chrome, Chromium, Firefox, Tor, Blue sky, Vivaldi, Brave, oper gx, Opera neon.
Opera GX tavsiyemdir. Özellikle oyuncuysan... Oyun haberleri, beleş olan oyunla, r tüm reklamları engelleme özelliği, kendi VPN'i kişiselleştirme özellikleri, sisteminden kullanacağı RAM ve işlemci miktarını sınırlayabilmen. Daha ne!
Haberler Edge'de de var. Reklamları engelleme düzgün çalışmıyor. VPN arada çalışmıyor, çalışınca kendi sunucularına bağlanıyor. RAM ve işlemci kullanımı kısıtlayıcısı da yarım yamalak çalışıyor ve mantıken aşırı gereksiz bir olay çünkü kim, niye yavaşlamasını istesin ki? Ek olarak Edge RAM yemiyor bile. Sırf oyuncu olup ışıklı mışıklı diye kullanacaksanız işimiz zor. Siteyi Türkçe'ye çeviremiyorsun daha.
Ek olarak çok çok fazla güvenlik ihlali var. Bilgini bildiğin Çin'e satıyorsun.
Çok klasik soru ama bir türlü karar veremedim. Hangisi iyi? Opera, Edge, Chrome, Chromium, Firefox, Tor, Blue sky, Vivaldi, Brave, Opera gx, Opera neon.
Bu aralar en iyisi Edge bence.
Hem bütün Chrome eklentilerine erişiyor, hem Chrome’den daha hızlı hem daha şeffaf hem de RAM yemiyor kokluyor
Opera çöpünü kullanmayın verilerinizi seviyorsanız.
Adamlar tefecilik bile yapıyor.
Firefox RAM kullanımı yüksek ve Windows da kötü geçenlerde Kaspersky haberlerinde Windows'ta Firefox'ta kritik bir açık bulunmuş güncelleme gönderilmiş diyordu.