Edge bende pek güzel gelmediChrome hızlı ve kullanımı kolay. Yıllardır kullandığım için alıştım. Ama ben en iyisi diyemem çünkü öbürlerini hiç kullanmadım ama Edge'nin iğrenç olduğunu söyleyebilirim.
Ayarlıyorsun da, sonra ölme eşşeğim ölme diye yalvarıyorsun. Aniden yanıt vermiyor hatasına takılıyor, tarayıcı şişiyor ve H264 kodekleri kullanan sitelerde tamamen çöküyor. Ve çoğu Chromium tarayıcısında olduğu gibi çoklu sekme ile iş tam bir VASAT.Opera GX hem oyunculara özel bir teması var ayrıca Opera'ya niye güvenmediğiiz anlamıyorum üstelik Opera GX'in bilgisayarınıza yüzde kaç kullanmasını istediğiniz ayarlayabiliyorsunuz
Fanboylar, fanboylar... Oyun haberlerini 10 saniyelik araştırma ile bulabilirsin. Türkçe ve İngilizce olarak. Hatta kaynak bırakayım.Opera GX tavsiyemdir. Özellikle oyuncuysan... Oyun haberleri, beleş olan oyunla, r tüm reklamları engelleme özelliği, kendi VPN'i kişiselleştirme özellikleri, sisteminden kullanacağı RAM ve işlemci miktarını sınırlayabilmen. Daha ne!
www.level.com.tr
Çok klasik soru ama bir türlü karar veremedim. Hangisi iyi? Opera, Edge, Chrome, Chromium, Firefox, Tor, Blue sky, Vivaldi, Brave, oper gx, Opera neon.
Dediklerinize bakarak sonuç: Basilisk mi Chrome mi Chromium mu Brave mi Blue Sky mı Slimjet mi?
Haberler Edge'de de var. Reklamları engelleme düzgün çalışmıyor. VPN arada çalışmıyor, çalışınca kendi sunucularına bağlanıyor. RAM ve işlemci kullanımı kısıtlayıcısı da yarım yamalak çalışıyor ve mantıken aşırı gereksiz bir olay çünkü kim, niye yavaşlamasını istesin ki? Ek olarak Edge RAM yemiyor bile. Sırf oyuncu olup ışıklı mışıklı diye kullanacaksanız işimiz zor. Siteyi Türkçe'ye çeviremiyorsun daha.Opera GX tavsiyemdir. Özellikle oyuncuysan... Oyun haberleri, beleş olan oyunla, r tüm reklamları engelleme özelliği, kendi VPN'i kişiselleştirme özellikleri, sisteminden kullanacağı RAM ve işlemci miktarını sınırlayabilmen. Daha ne!
Bu aralar en iyisi Edge bence.Çok klasik soru ama bir türlü karar veremedim. Hangisi iyi? Opera, Edge, Chrome, Chromium, Firefox, Tor, Blue sky, Vivaldi, Brave, Opera gx, Opera neon.
Firefox kullan bir daha bırakamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.