En iyi tarayıcı nedir?

Hocam bende Brave kullanıyorum ama bir süreden sonra cidden sıkıyor. Nedenini bilemiyorum bende. Şuan Opera GX geçtim.
Zen kullanmanızı önermem.

Opera çok PC yoruyor. Chrome belleği öldürüyor Edge kötü Brave'yi severek kullanıyorum fakat Chrome tabanlı Zen browser buldum. Sizce iyi midir?
Zen Firefox tabanlı, Chrome değil. Daha Alpha sürümünde bile bu kadar fazla özellikle gelmesi çok güzel bence. Kullanılır.

Opera çok PC yoruyor. Chrome belleği öldürüyor Edge kötü Brave'yi severek kullanıyorum fakat Chrome tabanlı Zen browser buldum. Sizce iyi midir?
Zen Browser Firefox tabanlıdır. Ben daha demin geçtim tarayıcıya, özellikleri bol bol ve çok güzel. Başkalarının yaptığı modları kullanabiliyorsun ve tarayıcına şık bir görünüm katabiliyorsun. Arayüzünü çok sevdim. Zen Browser'a geçmeni tavsiye ederim.

Zen Browser Chrome tabanlı değil. Zen, Firefox tabanlıdır.

Görünüş olarak güzel, Firefox'tan çok çok daha hızlı ama hızlı olduğu kadar da RAM kullanır. Yine de RAM kullanımı Chrome'a göre daha azdır. Öneririm.

Zen dediğin Firefox tabanlı.

Tarayıcı istiyorsan en iyileri Firefox ve Edge bence. İstediğin motora göre.

Zen kullanılmaz ama. Hem tek kişilik iş olduğundan nereye gideceği belli değil, hem de lisansı olmadığından DRM içeren içeriği oynatamıyor.

Chrome'da Tiktok sitesinde videoları kaydırırken takılma donma gibi şeyler yaşıyorum Edge'de sorun yok. Edge'i neden kötüledin?

Zen Browser Firefox tabanlı Chrome değil. Ben şuan kullanıyorum ve özellik bakımından çok iyi.Kısaca en sevdiğim ve diğer tarayıclarda olmayan 4 özelliği Kompakt mod,Bölünmüş sekmeler, Kenar çubuğu ve Klavye kısayollarını özel ayarlayabiliyorsun. Topluluk tarafından geliştiriliyor yani açık kaynak. Ve arkasındaki onu geliştiren topluluk kitlesi geniş şuanda. Brave de kullanıyorum 2. tarayıcı olarak o da çok iyi.

Zen dediğin Firefox tabanlı.

Tarayıcı istiyorsan en iyileri Firefox ve Edge bence. İstediğin motora göre.

Zen kullanılmaz ama. Hem tek kişilik iş olduğundan nereye gideceği belli değil, hem de lisansı olmadığından DRM içeren içeriği oynatamıyor.
Zen tek kişilik iş değil. Topluluk tarafından geliştiriliyor ve geniş kitleye sahip. Bence şuan alpha da olmasına rağmen çok iyi durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı