En iyi tarayıcı nedir?

Ben de pes ettim chrome'u bırakıyorum... Selamlar Mozilla Abim.

Zen Firefox tabanlı, Chrome değil. Daha Alpha sürümünde bile bu kadar fazla özellikle gelmesi çok güzel bence. Kullanılır.

Virgül yok o yüzden öyle anlaşılıyor Brave Chrome tabanlı.

Evet zen Firefox tabanlı biliyorum virgül koymadığım için öyle anlaşılıyor.

Hocam öncelikle Zen Browser Chromium tabanlı değil Firefox tabanlı. Ben dün itibari ile Zen Browser kullanıyorum ki hayatımda Google harici tarayıcı kullanmadım. Biraz zor ama anlarsanız memnun kalacağınıza inanıyorum. Denemekte fayda var, diğer özelliklere geçersek ben bütün tarayıcılarda yavaşlık, belliği yeme durumuyla karşılaşmadığım için bir şey diyemem. Sizin denemeniz gerek. Ben memnunum yavaş yavaş Zen Browser'e geçiyorum. Galiba tek eksi verebileğim yer ben YouTube'dan video açtığım zaman 1 saat falan sonra devam etmek istesem ettirmiyor. Baştan başlıyor tek bende de oluyor olabilir deneyip bilgilendirirseniz sevinirim, iyi sosyaller.

Hocam Zen'e geçtim güzel fakat herkes öyle anlamış Brave Chrome tabanlı ben sadece virgül koymamışım zen Firefox tabanlı evet biliyorum.

Firefox ve onun tabanını kullanan tarayıcılar iyi güzel ama hız ve optimizasyon bekleyen kullanıcıları hiç tatmin etmiyorlar. Sanırım bunun da sebebi Chrome'un pazarda tekel olmasından sonra internet sitelerini buna göre yönlendirmesi. Firefox da da sitelerde bir sorun yok ama Chrome'a göre yavaş olduğunu görüyorsunuz. Ben Edge öneriyorum. Windows da bence daha iyisi yok şu an.

Zen yeni bir tarayıcı güzel ve hızlı. Ben arayüzünden çok hoşlanmadığım için Floorp ile devam ediyorum. Daha doğrusu karmaşık yapıda görünüyor. Klasik bir arayüze geçebilirlerse kullanırım. Opera zaten hiç kullanılmaması gereken bir tarayıcı.

Şu an Chromium tabanında en iyi tarayıcı Brave'dir. Firefox tabanında en iyi tarayıcı daha Alpha sürümünde olmasına rağmen Zen'dir. Taban terciğine göre bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Ben ikisini de kullanıyorum. Daha fazla özelleştirme istersen Zen doğru bir tercih olacaktır.

Presto tabanlı Opera'nın Opera olduğu yılları anımsatan bir tarayıcı deneyimi istiyorsan Vivaldi yüzünü güldürecektir. Opera Çin'lilere satıldıktan sonra eski Opera CEO'su tarafından yaratılan bir tarayıcı. Eski Opera ruhunu devam ettiriyor. Şimdiki Opera rezil bir şey uzak durun.

Presto tabanlı Opera'nın Opera olduğu yılları anımsatan bir tarayıcı deneyimi istiyorsan Vivaldi yüzünü güldürecektir. Opera Çin'lilere satıldıktan sonra eski Opera CEO'su tarafından yaratılan bir tarayıcı. Eski Opera ruhunu devam ettiriyor. Şimdiki Opera rezil bir şey uzak durun.
Vivaldi Chromium tabanlı değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı