En iyi ücretsiz antivirüs?

i5 10300h

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
1.280
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle ben çok fazla crackli bir şey indirmem ama bir keresinde mecburen ders için PowerPoint indirdim çünkü çok pahalıydı.
1-2 hafta geçti sonra birden içime abode effect indirmek geldi yine maalesef crackli indirmeyi başlattım ve her şey orijinal gözüküyordu bu arada tüm indirme dosyalarını.
Virüs Total ile tarattım bir şey çıkmadı bende indirdim sonra abode effect inerken %30'da falan korktum iptal ettim. Ve az önce başıma garip bir olay geldi sadece Google açıktı ama işlemci %70 ve %100 arasında gidip geliyordu ve çok kasıyordu. Yani görev yöneticisi yanıt vermedi bir ara mouse algılamadı vb. bende trojan ya da keylogger diye düşündüm ama bir ara açmayı başardım görev yöneticisini ve bu işlemciyi osdpdetect diye bir şey kullanıyordu. Ama bu nedir internette bulamadım ve .exe mi .dll mi hatırlamıyorum sadece ismini okuyabildim sonra direkt yeniden başlat yaptım ve şu an kasma yok ama acaba keylogger girip çıktı mı diye korkuyorum ve bunu da yeniden başlatıktan sonra yaptım. Bilgisayarımda Keylogger Olduğunu Nasıl Anlarım? » TechWorm. Bir şey çıkmadı.

Şimdi sağlam bir antivirüs taraması programı istiyorum, bir daha crackli indirmem zaten.
 
Peki arkadaşlar sizce Keylogger yada Trojen girmiş olabilir mi?
ve bu osdpdetect nedir?
 
Bence Malwarebytes indir. Yanlış hatırlamıyorsam 14 günlük premium deneme sürümü veriyorlar. 14 gün içinde taratacağın tüm dosyaları tarat sonra da sil. Bana kalırsa Avast, Eset gibi antivirüs programları bilgisayarı yormaktan başka bir işe yaramıyor.
Ayda 1 indir Malwarebytes'i sonra sil. Windows Defender yetiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı