En iyi ücretsiz Unity C# dersi

Zillakami

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Şu anda Udemy üzerinden C# dersi alıyorum.C# öğrendikden sonra Unity üzerinde 2D oyun geliştirmek istiyorum. Bunun için hem Unity kullanmayı hem de C# ile oyun geliştirmeyi detaylı anlatan ücretsiz bir ders arıyorum. Bildiğiniz ders varsa yardımcı olur musunuz?

C# öğrenmenin tek yolu temel kavramları öğrendikten sonra yüzlerce örnek yapmak. Unity içinde aynı şey geçerli.

Bu yüzden senin isteğine %100 uyan bir eğitim bulsan bile, kendin bir oyun fikrini gerçekleştirmek istediğinde, yani eğitimdeki örneklerin dışına çıktığın anda tıkanırsın.

Zaten C# eğitimi alıyormuşsun. Ne seviyedesin bilmiyorum, internette yüzlerce örnek var, bunları yaptıktan sonra kendin bir fikir yaratıp, bunun akış diyagramından kodlarına kadar kimseye sormadan yapabilecek seviyeye geldiysen, herhangi bir fikri de yapabilecek seviyeye gelmişsin demektir. Böyle bir yol da asla hap gibi eğitimlerle olmaz. Böyle bir eğitim de yok zaten :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı