Normal OBS'de Streamlabs OBS'de güzel, ikisini de kullanabilirsiniz. Performans sorunları yaşarsanız normal OBS deneyin.
Normal OBS'de 1080P60 FPS kalite ayarlarında yapamıyorum fakat dengeliye çekince oluyor. Aynısı Streamlabs obsdede oluyor.
Normal OBS'de Streamlabs OBS'de güzel, ikisini de kullanabilirsiniz. Performans sorunları yaşarsanız normal OBS deneyin.
Yayın kalitesi sisteminiz ve internetiniz ile alakalı zaten, benim dediğim streamlabs bazen performans sorunları yaşatıyor bilgisayarda (yayında değil).Normal OBS'de 1080P60 FPS kalite ayarlarında yapamıyorum fakat dengeliye çekince oluyor. Aynısı Streamlabs obsdede oluyor.
Yayın kalitesi sisteminiz ve internetiniz ile alakalı zaten, benim dediğim Streamlabs bazen performans sorunları yaşatıyor bilgisayarda (yayında değil).
Kaliteyi etkileyen tek ayar bitrate değil, muhtemelen ayarları dengeliye çektiğin için işleme kalitesi bozuluyor. 1. partner değilsen 6000 bitrate sınır, partnerlere 8000. 7000 bitrate de verebiliyorsun teoride ama 100 mbps bile olsa alakasız dalgalanmalar, droplar olabiliyor çoğu yayıncı bunu iddia ediyor.İnternetim 8 Mbps upload var yayına 7000 bitrate veriyorum. Ekran kartımda RX 570 onu seçiyorum kaliteyi basıyorum. Fortnite denen oyunda hala piksel oluyor arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.