En iyi ve en kötü araba kullanan iller

EfeGvn

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hepimizin elbet araba kullanan şoförlerle alakalı deneyimlerimiz olmuştur. Size göre ülkemizde en iyi araba kullanan şoförler ve en kötü araba kullanan şoförler hangi illerimizdedir?

Bana göre;
En iyi kullanan: Erzurum.
En kötü kullanan: Diyarbakır (Yaşadığım şehir.)

Yaklaşık 10 şehirde en az 6 ay yaşama fırsatı buldum. Bana göre en kötü kullanan şehir Antalya. Çünkü herkes yol hakkı kendinde sanıyor. Diğer sürücülerin haklarını gasp ediyor. Şu an Antalya'da yaşamaktayım. En iyi kullanan ise Malatya bence.

Direksiyon kabiliyetsizliği konusunda İzmir ilk 3'e girer. Diğer soru hakkında hiçbir fikrim yok. Dar yerlerden geçememe konusunda, park konusunda bu kadar kötü bir şehir daha görmedim. Şehirde doğru düzgün paralel park yapan oranı içler acısı.

Otomatik park özelliğine yıllardır alıştığı için dikine düz park edemeyen beceriksiz bile var, mutlaka ilk denemede araba yamuk kalıyor. (Bkz: Ben...) Bari paralel parkta sorun yaşayayım, paralel parkımda hiç sorun yok gayet iyiyim ama 3.5 yıldır bir yere ilk denemede dümdüz (hem de öne doğru düz park!) giremiyorum. Kafayı yiyorum. :D Otomatik park özelliğini kullanmaktan vazgeçmem lazım...

Son düzenleme:
Hocam en iyisi İstanbul. Hatta 50 yaş üstü. Çok tecrübeliler. Canımı bile emanet ederim.

30'dan fazla il gezdim bunların yaklaşık 13'ünde 6 aydan fazla yaşadım. Gördüğüm en kötü sabırsız saygısız sürücüler:

Tokat merkez ve Ankara Mamak daydı. Biri memleketim biri çalıştığım semtti.

Öyle ki aylarca İstanbul trafiği görmüş biri olarak söylüyorum bu kadar saygısız, sabırsız saçma sürücüler ben görmedim.

Ayrıca şunu belirteyim Ankara yaşıyorum ve Ankara'nın sürücülerinde yoğun trafiğe karşı tahamülleri neredeyse hiç yok biraz trafikte çıldırıyorlar küfürler, bağrışmalar, yol kesmeler.
Yoğun trafiğe giren Ankara'lı araç tehlikelidir yanaşmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı