En iyi VPN hangisi?

Hocam ne için ?
İnternet tarayıcıları içinse en iyi bence ZenMate.
Android için ise Secure VPN.
Bilgisayar için ise Proton VPN'ydi sanırım ismi tam hatırlamıyorum.
Hocam sana naçizane tavsiyem ProtonVPN'i kullanabildiğin bütün platformlarda kullanman. Bunun dışındakilere güvenme. Bir de birkaç tane ücretli var ama ücrete gerek yok Proton yeter

Kaspersky bir ben kullanıyorum galiba. İyi ama yıllık 90 TL vermiştim.
Madem konusu açıldı söyleyeyim hocam. Ücretli olarak güvenebileceğin tek VPN sağlayıcısı Mullvad'dır. Globaldeki neredeyse tüm surface web, deep web and dark web üzerinde okuduğum yabancı kaynaklı makalelerin hepsi Mullvad diyor. Eğer Kaspersky'in zamanı yakında bitiyorsa buna geçebilirsin.

Nord VPN bana göre hiçbir şekilde log tutmaz.
NordVPN marketing reklamlarıyla şişirilmiş, birkaç kez sunucularından bazıları hacklenmiş bir sağlayıcıdır. Güvenilmezdir.

Madem konusu açıldı söyleyeyim hocam. Ücretli olarak güvenebileceğin tek VPN sağlayıcısı Mullvad'dır. Globaldeki neredeyse tüm surface web, Deep web and Dark web üzerinde okuduğum yabancı kaynaklı makalelerin hepsi mullvad diyor. Eğer Kaspersky'in zamanı yakında bitiyorsa buna geçebilirsin.

NordVPN marketing reklamlarıyla şişirilmiş, birkaç kez sunucularından bazıları hacklenmiş bir sağlayıcıdır. Güvenilmezdir.

Bilmiyordum teşekkür ederim.

Ayrıca Mullvad'ın tüm client programları (mobil de dahil) açık kaynak kodlu (open source) olup bağımsız firmalar (Cure53) tarafından audit edilmiş yani denetlenmiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı