En iyi Windows 10 sürümü hangisi?

T

thetruth2

Ziyaretçi
Şu ana kadar en memnun kaldığınız Windows 10 hangisi? Benim 1803.

Ben windows 10 1909 hiç memnun değilim en iyisi 1803 sürümü en iyisiydi bence çünkü bu sürümde çok sorun var bu aralar karşılaştığım bazı sorunlar şunlar:Geç açılma,oyunlarda dalgalanma,oyunlarda kasma,uygulamalara geç girme gibi bir sürü sorunu var güncelleme geldikçe dahada kötüleşiyor.Ama herkesin kendi şahsi kararı tabii.

Ya kardeşim güncelliğini yitirmiş güncel olmadığı için bir takım hatalara neden olan ve bazı şeyleri desteklememeye başlayan eski işletim sistemleri ile hala ne diye kıyaslama yaparsınız?

Ya kardeşim güncelliğini yitirmiş güncel olmadığı için bir takım hatalara neden olan ve bazı şeyleri desteklememeye başlayan eski işletim sistemleri ile hala ne diye kıyaslama yaparsınız?
Bu bir kıyaslama değil, bir anket, insanların kullanıp en çok memnun kaldığı Windows 10 sürümünü oylamasını istedim.

Eski bilgisayarımda sorun hiç yaşamadım, ancak yeni 2 farklı cihazda da daha çok sorunlar yaşadım her sürümde. Biri tam oturuyor diğer sürüme geçiyorum onda başka sorun. Gece ışığı, siyah ekran...vb. sorunlar rastladım sırayla Tabi bu sorunlar çözülüyor ancak yeni sürüm ön deneyimi çıkınca düzelmiş oluyor.

Şu arama çubuğu sürekli ekranda görünür olduğundan beri pek sıcak yaklaşamıyorum bilgisayarıma. Ondan öncesi hoştu.

thetruth2, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…