En iyi Windows sürümü hangisidir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R

Redburne

Ziyaretçi
Arkadaşım Windows 7'de ısrarlı. Diyorum 2009 yılında çıkmış işletim sistemini, 2017'de kullanıyorsun hala. Ha yenisi çıkmasa tamam başka çare yok ancak burda mis gibi Windows 10 var. Yok efendim neymiş Windows 10 çok hantalmış, yavaşmış, sıkıntılıymış. Kendisine çok daha iyi bir işletim sistemi olduğunu kanıtladım Windows 10'un. Ancak tavırları hala değişmedi. Dövücem en sonunda Bende artık pes ettim. Şu an Windows 7'de hiçbir güvenlik programı kullanmadan geziyor. En sonunda bi virüs kapacak, sonra aklı başına gelecek. Sizin kullandığınız işletim sistemi nedir? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Bence sen en iyisi olan en gelişmişi ve en günceli olan windows 10 kullan ama pro versiyonunu ve 64 bit olanını kullan.

Ben de 10'dan vazgeçmem elbette.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniliğe açık olmayan birinin bunları demesi normal. Bir de Windows 10'a suç atıyorlar ya, orasına ayrı uyuz oluyorum. Ben Windows'un her yeni sürümünü ilk günden kullanmaya başlamıştım ve hiç bir sürümde herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım. Hele Windows 8 çıktığı zaman herkes eleştiriyordu ya, orasına ayrı gülüyordum.

Windows 8'i göz göre göre iyi olduğunu söylemeniz şaşırtmıştı beni açıkcası. Fazla memnun kalamadım Windows 8'den. Ben de direkt Windows 8.1'e geçmeden Windows 10'a geçtim ve Windows 8/8.1'den kurtuldum. Windows 8'e göre Windows 10 daha iyi ve stabil bence.

Arkadaşım Windows 7'de ısrarlı.
İstediğini kullansın bence. Uyarın, gerisi ona kalmış bir şey. Zorla Windows 10'a geçirtecek hâlimiz yok. Beş yıl sonra geçer bence Windows 8/8.1'e ya da Windows 10'a. Ben Windows 7 kullananları, Windows XP kullananlara benzetiyorum. Önce diretecekler, sonra mecburen geçecekler. O yüzden sıkıntı yok.

Tabi ki Windows 10.
Windows 8/8.1, Vista gibi anılıyor.
Windows 8/8.1 bence gayet sağlam işletim sistemleri, hatta ben ordan alıştığım için Windows 10'da Başlat menüsünü tam ekran kullanıyorum, bu kadar tepki bence anlamsız. Windows Vista da tamamen yanlış zamanda Aero'yu getirdiği için sevilmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…