KindOfEmre
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilişim
Siz çok objektif olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Burada yaptığınız Microsoft'un fanboyluğundan başka bir şey değil. Bu yaşıma geldim daha bir kez olsun kullandığım pc'me virüs bulaşmadı. Ayrıca Windows 10'u 3 ayrı Ssd'ye kurdum. 2 farklı anakart ve 2 farklı işlemci ile kullandım sonuç aynı. Bakın herkes sizin gibi Microsoft gibi firmalara tapmak zorunda değil. Ayrıca elin firması için burada fanboyluk yapmak da size bir şey kazandırmaz sadece ne kadar aşağılık karakterli olduğunuzu gösterir. Ben Windows 10'u beğenmedim sevmiyorum asla da kullanmayacağım. Siz sevdiyseniz kullanın size karışan müdahale eden yok. Lakin şunuda unutmayın HERKES SİZİNLE AYNI GÖRÜŞTE OLMAK ZORUNDA DEĞİL.
Dikkatli okusaydınız ne dediğimi anlardınız. Arkadaşlarımın bilgisayarında da Windows 8.1 var ama onlarda cidden kasma yapıyor başlangıç ekranı açılırken. Bende ise bir kez olsun en ufak bir kasma yavaşlama yok Windows 8.1 Ssd'de yüklü olduğu için. Yani Windows 8.1 işletim sistemi Harddisk'e kurulduğunda yavaş çalışıyor. Windows 10 ise tam tersi Harddisk'e kurulduğunda Windows 8.1'den daha hızlı çalışıyor.Hocam benim bilgisayarımda SSD yok. W10 kurulu. PC, 7-8 saniyede açılıyor. Söylediğiniz sıkıntıların bende hiçbiri yok. Acayip hızlı W10. W8.1 ise berbat bir sistem.