En iyi Windows sürümü hangisidir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz çok objektif olduğunuzu mu sanıyorsunuz. Burada yaptığınız Microsoft'un fanboyluğundan başka bir şey değil. Bu yaşıma geldim daha bir kez olsun kullandığım pc'me virüs bulaşmadı. Ayrıca Windows 10'u 3 ayrı Ssd'ye kurdum. 2 farklı anakart ve 2 farklı işlemci ile kullandım sonuç aynı. Bakın herkes sizin gibi Microsoft gibi firmalara tapmak zorunda değil. Ayrıca elin firması için burada fanboyluk yapmak da size bir şey kazandırmaz sadece ne kadar aşağılık karakterli olduğunuzu gösterir. Ben Windows 10'u beğenmedim sevmiyorum asla da kullanmayacağım. Siz sevdiyseniz kullanın size karışan müdahale eden yok. Lakin şunuda unutmayın HERKES SİZİNLE AYNI GÖRÜŞTE OLMAK ZORUNDA DEĞİL.

Hocam benim bilgisayarımda SSD yok. W10 kurulu. PC, 7-8 saniyede açılıyor. Söylediğiniz sıkıntıların bende hiçbiri yok. Acayip hızlı W10. W8.1 ise berbat bir sistem.
Dikkatli okusaydınız ne dediğimi anlardınız. Arkadaşlarımın bilgisayarında da Windows 8.1 var ama onlarda cidden kasma yapıyor başlangıç ekranı açılırken. Bende ise bir kez olsun en ufak bir kasma yavaşlama yok Windows 8.1 Ssd'de yüklü olduğu için. Yani Windows 8.1 işletim sistemi Harddisk'e kurulduğunda yavaş çalışıyor. Windows 10 ise tam tersi Harddisk'e kurulduğunda Windows 8.1'den daha hızlı çalışıyor.

İlk öncelikle laflarınıza dikkat edin. Bizim burda Microsoft fanboyluğu falan yaptığımız yok. Sonuçta Windows 7'yi de, 8'i de, 10'u da onlar çıkardı. Biz burda güzel bir dille tartışıyorduk ancak sizin yaptığınız hoş olmadı. Ayrıca tapmak ne kelime? Ne yaparsanız yapın gidin 95 kullanın, umrumda değilsiniz.

Aynı görüşte olmak zorunda değiliz ancak birbirimize saygı göstermek zorundayız. Size zorla 10 kurun diyen olmadı. Biz sadece sizi uyardık. Artık size kalmış ne yapacağınız.

Hocam hiç öyle denir mi? Aman @Recep Baltaş görmesin.
Recep Baltaş Windows 10 kullanıyor diye Windows 10 dışındaki işletim sistemleri yasak mı oluyor?

Bu arkadaş ne güzel açıklamış işte. Ve bu yorumu 3-5 kişi yapmıyor emin olun.

Size zorla 8/8.1 kurun diyen olmadı. Biz de sizi sadece uyarıyoruz.

Ya sizi bize sayıyla mı veriyorlar? Hangi dünyada yaşıyorsunuz, neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Bakın her şeyden önce saygı gelir. Bana saygı göstermeyen insan babam olsun ciddiye almam.
Siz bizi ne konusunda uyarıyorsunuz? Öğrenebilir miyim?

Şahsınıza bir hakaret etmedim etmem de. Ben bana sırf Windows 8.1'e Windows 10'dan hızlı dedim diye "Avel" diyen saygı yoksunu arkadaşı kastettim.

Öncelikle laflarına dikkat et! Ne demek sizi bize sayıyla mı veriyorlar?!
Hem saygı diyorsun hem ne yazdığını bilmeden yorum yapıyorsun. Sen ne konuda bizi uyarıyorsan ben de seni aynı konuda uyarıyorum.

Biz sadece sizi uyardık.

Senin gibi teknoloji cahilleri daha çok kelimeyi hak ediyor. İşine bak.
Bir kişi Windows 10 kullanmıyor diye o kişi cahil ilan eden cüheyla! İşine bak!

Bir kişi Windows 10 kullanmıyor diye o kişi cahil ilan eden cüheyla! İşine bak!
Burada olup biten olan Windows 10 kullanıp kullanmamak değil. Adam Windows 10 kullanıp sorun yaşamış ve bu genel bir sorun gibi Windows 10'u eziyor. Milyonlarca kişi kullanıyor da çatır çatır bir sorun olmuyor sen kaç işlemcide kaç anakart da denemiş isin sorun oluyor. O zaman problem sende. PC kullanmaktan haberin yok ya da sen konuşmak için konuşuyorsun. Laflarım sana değil diğerine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzatmayacağım. Bana göre Windows 10 hala kullanılabilir değil. Bu yargı silzerinki gibi öznel bir yargıdır. Benim tavsiyem ve tercihim Windows 8.1 Pro 64 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzatmayacağım. Bana göre Windows 10 hala kullanılabilir değil. Bu yargı silzerinki gibi öznel bir yargıdır. Benim tavsiyem ve tercihim Windows 8.1 Pro 64 bit.
Ne diyeyim ben size. Bu kafa ile ilerleyin. Windows 10 kullanılır değilmiş hala. Milyonlarca insan aptal. Bi' siz akıllısınız. İnşallah yarın bir gün ''Windows 8.1 düşük FPS diye bir konu açarsınız''. İyi sosyaller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…