En iyi Windows sürümü hangisidir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Jira Bakın kendiniz teknoloji özürlü olabilirsiniz ama Windows 10'un fanboyluğunu yapmak size ne kazandırıyor. Bir çok arkadaşım Windows 10'u test etti ve Windows 7'ye geri döndü. Ayrıca gidin Google'da aratın forumlar Windows 10'un ne kadar hantal olduğunu paylaşan dert yanan insanlarla dolu. Ben size bir şey demiyorum çünkü ne dersem diyeyim sizin gözünüzü fanboyluk kör etmiş. Ayrıca 7 yıldır Bilgisayar sektöründe çalışıyorum emin olun bilişim konusunda tecrübem sizden fazla. Ayrıca konuşma tarzınızdan yaşınızı ve zeka seviyenizi de ele veriyorsunuz. Sizin gibi kendini bilgili sanan insanlarla muhattap olmak istemiyorum. Lütfen sizde benimle muhattap olmayın. Size Windows 10'unuz ile mutluluklar

Salı günü gelmiş bana teknoloji özürlüsü diyor. 7 yıl ''bakkal'' diye tabir ettiğimiz yerlerde çalışıp bana hava atıyor aklıyla. Niye Windows 10 fanı olayım? Bana Microsoft para mı veriyor Windows 10'u savun diye. Bir de Windows 7'ye geri dönmüş. Valla Allah kurtarsın sizi. Haydi vesselam!

Durum vahim. @SideWinder @BERWAR @Barış Tolon @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 olduğunu düşünüyorum. İlk zamanlarında Windows 7 kullanmaya devam etmiştim ama bir süre sonra sıkıntıların geçtiğini öğrenince , ben de Windows 10 a geçişimi yaptım . Uzun zamandır sıkıntım yok. Aslında Windows 7 ile de sıkıntı yaşamıyordum. Sadece güncel bir sürüme geçmek istedim ve geçtim . Bu zamana kadar sadece Vista ve Windows 8 ile aram iyi olmadı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…