NazDrovya Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 119 29 Haziran 2020 #1 Merhaba Windows'umu fortmatlıyacağım ve aklıma takıldı. Home ve Pro arasındaki fark ne, en iyisi hangisi? En stabili nedir?
Merhaba Windows'umu fortmatlıyacağım ve aklıma takıldı. Home ve Pro arasındaki fark ne, en iyisi hangisi? En stabili nedir?
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 29 Haziran 2020 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Yanlış. Pro kullanıcısıyım ve oyun modu mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet ben de kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Yanlış. Pro kullanıcısıyım ve oyun modu mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet ben de kullanıyorum.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #12 NazDrovya dedi: Merhaba Windows'umu fortmatlıyacağım ve aklıma takıldı. Home ve Pro arasındaki fark ne, en iyisi hangisi? En stabili nedir? Genişletmek için tıkla... Yüksek bir bilgisayarın varsa Pro kullan en üst düzey olan sürüm bu diye biliyorum. Artı 0 Eksi
NazDrovya dedi: Merhaba Windows'umu fortmatlıyacağım ve aklıma takıldı. Home ve Pro arasındaki fark ne, en iyisi hangisi? En stabili nedir? Genişletmek için tıkla... Yüksek bir bilgisayarın varsa Pro kullan en üst düzey olan sürüm bu diye biliyorum.
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 30 Haziran 2020 #13 KONT.DRAKULA dedi: Yüksek bir bilgisayarın varsa Pro kullan en üst düzey olan sürüm bu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende var ama pek bir artısı yok bir de bende groove Music, 3B tasarım gibi uygulamalar gitti. Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Yüksek bir bilgisayarın varsa Pro kullan en üst düzey olan sürüm bu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende var ama pek bir artısı yok bir de bende groove Music, 3B tasarım gibi uygulamalar gitti.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #14 florecz3 dedi: Bende var ama pek bir artısı yok bir de bende groove Music, 3B tasarım gibi uygulamalar gitti. Genişletmek için tıkla... Pro Windows'larda gelinen en üst nokta eğer bir yenilik olursa gelmesi kesin olanda sürümdür onun için dedim. Artı 0 Eksi
florecz3 dedi: Bende var ama pek bir artısı yok bir de bende groove Music, 3B tasarım gibi uygulamalar gitti. Genişletmek için tıkla... Pro Windows'larda gelinen en üst nokta eğer bir yenilik olursa gelmesi kesin olanda sürümdür onun için dedim.
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 30 Haziran 2020 #15 KONT.DRAKULA dedi: Pro Windows'larda gelinen en üst nokta eğer bir yenilik olursa gelmesi kesin olanda sürümdür onun için dedim. Genişletmek için tıkla... Aynen ben crack atmıştım belki ondandır ama pek fark yok ev kullanıcısı anlamaz bence farkı. Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Pro Windows'larda gelinen en üst nokta eğer bir yenilik olursa gelmesi kesin olanda sürümdür onun için dedim. Genişletmek için tıkla... Aynen ben crack atmıştım belki ondandır ama pek fark yok ev kullanıcısı anlamaz bence farkı.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #16 florecz3 dedi: Aynen ben crack atmıştım belki ondandır ama pek fark yok ev kullanıcısı anlamaz bence farkı. Genişletmek için tıkla... Evet ama kullansada kullanmassada en iyisini söyleyelim biz. Artı 0 Eksi
florecz3 dedi: Aynen ben crack atmıştım belki ondandır ama pek fark yok ev kullanıcısı anlamaz bence farkı. Genişletmek için tıkla... Evet ama kullansada kullanmassada en iyisini söyleyelim biz.
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 30 Haziran 2020 #17 KONT.DRAKULA dedi: Evet ama kullansada kullanmassada en iyisini söyleyelim biz. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bu arada bilgisayarcı bana crackli Windows 10 Pro atmış bunu normal yapmanın tek yolu format mı? Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Evet ama kullansada kullanmassada en iyisini söyleyelim biz. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bu arada bilgisayarcı bana crackli Windows 10 Pro atmış bunu normal yapmanın tek yolu format mı?
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #18 florecz3 dedi: Aynen. Bu arada bilgisayarcı bana crackli Windows 10 Pro atmış bunu normal yapmanın tek yolu format mı? Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı etkinleşiyorsa hayır etkinleşmiyorsa evet bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
florecz3 dedi: Aynen. Bu arada bilgisayarcı bana crackli Windows 10 Pro atmış bunu normal yapmanın tek yolu format mı? Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı etkinleşiyorsa hayır etkinleşmiyorsa evet bildiğim kadarıyla.
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 30 Haziran 2020 #19 KONT.DRAKULA dedi: Ürün anahtarı etkinleşiyorsa hayır etkinleşmiyorsa evet bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Ben Key aldım etkinleşti ama hoparlörden ses geliyor bilgisayarcıdan sonra. Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Ürün anahtarı etkinleşiyorsa hayır etkinleşmiyorsa evet bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Ben Key aldım etkinleşti ama hoparlörden ses geliyor bilgisayarcıdan sonra.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #20 florecz3 dedi: Ben Key aldım etkinleşti ama hoparlörden ses geliyor bilgisayarcıdan sonra. Genişletmek için tıkla... Nasıl bilgisayarcıdan sonra. Artı 0 Eksi
florecz3 dedi: Ben Key aldım etkinleşti ama hoparlörden ses geliyor bilgisayarcıdan sonra. Genişletmek için tıkla... Nasıl bilgisayarcıdan sonra.