NazDrovya Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 119 29 Haziran 2020 #1 Merhaba Windows'umu fortmatlıyacağım ve aklıma takıldı. Home ve Pro arasındaki fark ne, en iyisi hangisi? En stabili nedir?
Merhaba Windows'umu fortmatlıyacağım ve aklıma takıldı. Home ve Pro arasındaki fark ne, en iyisi hangisi? En stabili nedir?
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 30 Haziran 2020 #21 KONT.DRAKULA dedi: Nasıl bilgisayarcıdan sonra. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya Win 10 Pro attırdım. Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Nasıl bilgisayarcıdan sonra. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya Win 10 Pro attırdım.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #22 florecz3 dedi: Bilgisayarcıya Win 10 Pro attırdım. Genişletmek için tıkla... Tamam onda tamamım Key'le etkinleştirdiniz. Ama ses ne alaka. Artı 0 Eksi
florecz3 dedi: Bilgisayarcıya Win 10 Pro attırdım. Genişletmek için tıkla... Tamam onda tamamım Key'le etkinleştirdiniz. Ama ses ne alaka.
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 30 Haziran 2020 #23 KONT.DRAKULA dedi: Tamam onda tamamım Key'le etkinleştirdiniz. Ama ses ne alaka. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum laptop donuyor geliyor imleç donuyor. Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Tamam onda tamamım Key'le etkinleştirdiniz. Ama ses ne alaka. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum laptop donuyor geliyor imleç donuyor.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #24 florecz3 dedi: Bilmiyorum laptop donuyor geliyor imleç donuyor. Genişletmek için tıkla... Peki crackli oldundan mı kesinlikle bunun çok nedeni var bazılarını burada söyleyemem ama en bilineni temiz bir bilgisayara korsan oyun yüklemek. Artı 0 Eksi
florecz3 dedi: Bilmiyorum laptop donuyor geliyor imleç donuyor. Genişletmek için tıkla... Peki crackli oldundan mı kesinlikle bunun çok nedeni var bazılarını burada söyleyemem ama en bilineni temiz bir bilgisayara korsan oyun yüklemek.
F florecz3 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 318 30 Haziran 2020 #25 KONT.DRAKULA dedi: Peki crackli oldundan mı kesinlikle bunun çok nedeni var bazılarını burada söyleyemem ama en bilineni temiz bir bilgisayara korsan oyun yüklemek. Genişletmek için tıkla... Yükledim de onla alakalı değil bence. Artı 0 Eksi
KONT.DRAKULA dedi: Peki crackli oldundan mı kesinlikle bunun çok nedeni var bazılarını burada söyleyemem ama en bilineni temiz bir bilgisayara korsan oyun yüklemek. Genişletmek için tıkla... Yükledim de onla alakalı değil bence.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #26 florecz3 dedi: Yükledim de onla alakalı değil bence. Genişletmek için tıkla... Bu yavaşlatır. Virüse de neden olur. Artı 0 Eksi
florecz3 dedi: Yükledim de onla alakalı değil bence. Genişletmek için tıkla... Bu yavaşlatır. Virüse de neden olur.