En iyi yazıcı Bambu Lab mi?

Selam herkese. 2020 yılında ender V3 Pro almıştım, artık sabrım kalmadığı için yeni yazıcı alacağım. ABS ve çok renkli basacağım için Bambu Lab p1s ams 2 Pro tercih etmeyi planıyorum. Sizce bu tercihim mantıklı mı? Başka öneriniz var mı?

Bambu Lab P1S AMS 2 Pro Combo 3D Printer with Buffer ürün bu linkten alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Selam herkese. 2020 yılında ender V3 Pro almıştım, artık sabrım kalmadığı için yeni yazıcı alacağım. ABS ve çok renkli basacağım için Bambu Lab p1s ams 2 Pro tercih etmeyi planıyorum. Sizce bu tercihim mantıklı mı? Başka öneriniz var mı?

Bambu Lab P1S AMS 2 Pro Combo 3D Printer with Buffer ürün bu linkten alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Alınabilir. Link güvenli. Metatechtr zaten Bambu Lab'in Türkiye distrübütörü.

En iyi demek yerine en kolay ve kullanıma hazır demek daha doğru olur. 3D yazıcılar düzgün kalibre edildiğinde her zaman kaliteli sonuçlar verir. Eğer ben teknik tarafla uğraşmak istemiyorum dersen bambu çok mantıklı.

Ben şahsen tercihimi Qidi Q1 modelinden yana kullandım ve çok memnunum.

Kalibrasyonla hatalarla vs en az karşılaşacağınız marka Bambu Lab'dir. Yine de tamamen sorunsuz bir deneyim beklemeyin.
Ender çok ağlattı zaten, her seferinde sistemi sök tak yaptırmasın yeter.

En iyi demek yerine en kolay ve kullanıma hazır demek daha doğru olur. 3D yazıcılar düzgün kalibre edildiğinde her zaman kaliteli sonuçlar verir. Eğer ben teknik tarafla uğraşmak istemiyorum dersen bambu çok mantıklı.

Ben şahsen tercihimi Qidi Q1 modelinden yana kullandım ve çok memnunum.
Hocam bu modelin P1S'e göre nasıl avantajları oldu?

La şunu al daha iyi yazdıktan sonra niye daha olduğunu da yazsanıza.

Son düzenleme:
Harbi bir şey önerecekseniz neden daha iyi olduğunu da yazın, diğer türlü kuş aracılığıyla mektuplaşıyormuşuz gibi hissediyorum, yanıtın gelmesi günler sürüyor...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı