En kaliteli anakart markası nedir?

Bana göre MSI en iyi anakart üreticisidir.

Neden hocam ne oldu ki?

X570 ve Z690'da iki tane anakartı heba etti. Z690'ı düzeltti ama X570-E öylece kaldı. Zaten genel olarak da kötü bir marka. TUF anakartları direk çöp yapması ayrı bir saçmalıktı mesela. Önceden TUF en üst seriydi ve hiç bir markada bulunmayan özellikleri taşırlardı.

Rog serisi mi? ısınma sorunu mu?

X570-E'de çok komik bir mühendislik hatası vardı. Anakartın çipset bloğu çipsete temas etmediği için çipset ısınıyordu. Z690 ROG Crosshair'de yanlış hatırlamıyorsam mosfetleri yanıyordu. Onu revize ettiler ama... Marka geneline bakarsak zaten çok fazla gömülecek yanı var.

X570-E'de çok komik bir mühendislik hatası vardı. Anakartın çipset bloğu çipsete temas etmediği için çipset ısınıyordu. Z690 ROG Crosshair'de yanlış hatırlamıyorsam mosfetleri yanıyordu. Onu revize ettiler ama... Marka geneline bakarsak zaten çok fazla gömülecek yanı var.
Hocam bende de MSI Meg x570s anakart var tam yükte çipset 65C kadar çıkıyor. sanıyorum bu x570s serileri komple hatalı :)

Hocam bende de MSI Meg x570s anakart var tam yükte çipset 65C kadar çıkıyor. sanıyorum bu x570s serileri komple hatalı :)

65 derece çok iyi bir sıcaklık. Ayrıca X570S'ler ısı olarak revize çipsetler zaten diğer bir kaç değişikliğin dışında. Ben X570-E'de kullandım. Şu an MEG X570 ACE kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı