- Makaleler
- 19
Ben hıza bakmadım elimdeki cihaza benzeyen modeli attım.15/5 hız veren modeli mi öneriyorsunuz cidden?![]()
Ben hıza bakmadım elimdeki cihaza benzeyen modeli attım.15/5 hız veren modeli mi öneriyorsunuz cidden?![]()
Kingston'un flash bellekleri, SanDisk'ten 10 kat daha kalitelidir buna emin olabilirsiniz.Garantisi var hocam. Normalde asla sorun çıkarmayacak markalardan biri. Kingston falan asla almayın.
Garantisi var hocam. Normalde asla sorun çıkarmayacak markalardan biri. Kingston falan asla almayın.
Kingston'ın 3 tane farklı belleğine sahiptim eskiden, aldıktan 1 ay sonra hepsi 20 gün arayla bozulduKingston'un flash bellekleri, SanDisk'ten 10 kat daha kalitelidir buna emin olabilirsiniz.
Hocam isterseniz iletişime geçin SanDisk veya aldığınız yer ile.Hocam elimde hala duruyor garantide dosyaları kurtarabilirler mi?
Bu ürünün 64GB'lık varyantını kullanıyorum 1 yıldır elimde hiç bir sorunla karşılaşmadım hızı oldukça iyi 60mb/sn yazma görüyorum arada bir.Kingston'ın 3 tane belleğine sahiptim eskiden, hepsi 20 gün arayla bozuldu![]()
50 iyi mi hocamBu ürünün 64GB'lık varyantını kullanıyorum 1 yıldır elimde hiç bir sorunla karşılaşmadım hızı oldukça iyi 50mb/sn görüyorum arada bir.
Fiyatına göre yeterli en azından. Ayrıca dediğim gibi SanDisk'ten kaliteli olduğunu düşünüyorum.50 iyi mi hocam.
Bu modelin içinin çıktığını çoğu kişide gördüm. Asla önermeyeceğim modellerden zaten.
SanDisk'in hangi modelini kullandınız?Fiyatına göre yeterli en azından. Ayrıca dediğim gibi SanDisk'ten kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Genellikle o BİM'de satılanlardan kullanmıştım, haha atacağınızı biliyorum fakat Sosyal'de kaliteli kullananlardan bile memnun olmadığını görebilirsiniz attığım bağlantıda.SanDisk'in hangi modelini kullandınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.