En Kaliteli ve Kullanışlı Ekran Kaydetme Programı Hangisi?

suleymandy

Centipat
Katılım
29 Kasım 2020
Mesajlar
2.245
Makaleler
3
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar ve iyi forumlar, Bandicam ile ekran kaydederken çok bulanık gösteriyor ekran en iyi kalitede olsa bile, Bandicam harici ekran kaydedici program önerir misiniz, genellikle sitelerde çekiyorum videoları (Roblox promo codes vb. vb.) Kısacası size özetleyeyim Ekranı bulanık ve pixel göstermeyecek en yüksek kalitede bir ekran kaydedici program arıyorum.
 
Action. Hem kaliteli hem gayet basit. Oyunlarda OBS'den daha az FPS düşürüyor. Biraz fazla alan kaplıyor ama o günümüzdeki çoğu ekran kaydetme programı da var. En kötü videoyu çekip silersiniz. Yayın yapma yeri de var ama bir OBS değil. Kullanan kanallara örnek vermemi isterseniz Luser kanalına bakabilirsiniz.
 
Teşekkür ederim hepinize cevaplayanlar için OBS ve Action'u deneyeceğim, hangisinden kaliteli bir ekran görüntüsü alırsam onu kullanacağım tekrardan teşekkür ederim :)
 
Hangisinden kaliteli bir ekran görüntüsü alırsam onu kullanacağım tekrardan teşekkür ederim.
OBS'de kayıpsız kayıt seçeneği var. Gördüğünüz görüntüyü birebir kaydediyor fakat video boyutu aşırı fazla oluyor. Ayrıca istediğiniz bitrate ile de kayıt edip kaliteyi ve boyutu istediğiniz gibi ayarlayabilme imkanınız da var.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı