En kötü GTA oyunu nedir?

Hocam benim ilk oynadığım simulasyon oyunu buydu:
O nedenle ufak tefek eleştiriler yaparak devam ediyorum zaten her oyunu PC çok sağlam olsaydı da oynamam çok vakit alır.

Vay güzel güzel benim oynadığım ilk kamyon Simulator'ü de bu seriden pedal to the metal :D

Yeni çıkan versiyonun kötülüğünü çok abartıyorlar, oyun REMAKE değil bir remastered. Açıkçası ben görevleri oynarken hiçbir oynayışa engelleyici bug'la karşılaşmadım. Grafikleri de eskisine göre çok daha iyi. Birkaç detay eksikse de ne sanki, zaten oynanışı 20 senelik kimse Def Ed'i stres atıp adam öldürmek için açmaz GTA 5 olduktan sonra. Ben görevleri bitirdim nostaji yaşadım. Güzel bence. Ha 600TL'lik fiyatını tabii ki de hak etmiyor. 600TL'lik oyun değil kısmına katılırım.

Bence en kötüsü Chinatown Wars veya GTA 3

GTA 3 ile VC arasında karakter gelişimi, harita iyileştirmesi, görevlerin 10 kat daha iyi oluşu ve bunların sadece 1 senede yapılması dikkat çekici. GTA 3 çıktığı zamana göre bile çok boş ve hikayesiz bir oyundu. Araba kullanacaksan güzel ama hikaye ve karakterler için Mafia çok daha iyiydi.

1-Gereksiz yere fazla abartılması
2-3 karakter
3-Aşırı sıkıcı senaryo
4-GTA 5 yüzünden 6nın çıkmaması
GTA 4 bence en iyisi optimazasyonu kötü mötü ama senaryosu,fizikleri ve GTA 5te olmayan bir sürü detay var GTA 4e kötü diyemezsiniz
GTA serisi bu GTA. Bu seride gerçeklikten çok arcade ön plandadır. Gerçekçi bir oyun istiyorsan başka oyunlara alalım seni. Tüm sıralamalarda başı çeken bir oyuna fazla abartılıyor demek de ne bileyim.

3 karakter mevzusu öznel, ona bir şey diyemem. Ama senaryo gayet iyi durumda. Hem psikopatlığı, hem fakirlikten yükselen bir adamı, hem ailevi sorunlar yaşayan zengin bir adamı, ihaneti, banka soygunlarını hepsini görüyorsun. Bu senaryo kötü değildir. Ama senaryo olarak 4 daha iyidir diyebilirim. Zaten 4'ün iyi olduğu 2 yer var, birisi hikaye birisi fizik.

Her GTA oyunu çıktığı dönemde ses getirmiştir. GTA III'de aynı şekilde oyun dünyasına yeni bir bakış açısı getirmiştir. San Andreas, Vice City de öyle. Ancak GTA IV diğer oyunlara göre çıktığında sönük kalmıştır. Kötü demiyorum bak, diğerlerine göre sönük. Berbat bir optimizasyon, açık dünya ile özdeşleşen oyunda neredeyse hiç açık dünya faaliyeti yok, oyunda dağ yok kardeşim dağ yok ya. Dağı geçtim tepe bile yok, dümdüz. Her yer birbiriyle aynı. Harita tasarımı çok kötü, araba sürme mekaniği tartışılır. Bu gibi sebeplerden ötürü kötü denilmeyen ancak diğerlerine göre fos kalan oyun maalesef 4'tür.

GTA 4 bence en iyisi optimizasyonu kötü mötü ama senaryosu, fizikleri ve GTA 5'te olmayan bir sürü detay var GTA 4E kötü diyemezsiniz
Gta 4'ü daha yeni tekrar satın alıp oynadım. Hala oynanabilir halde değil, aşırı fps düşüşü ve kasmalar... Senaryosu fiziği istediği kadar iyi olsun, oynatamadıktan sonra ne anlamı var?

Çıkış yılına göre mi karşılaştırıyoruz, hepsi şimdi çıkmış gibi mi? Çıkış yılına göre bakarsak pek bir şey diyemem çünkü 2007 doğumluyum. Ama hepsi şimdi çıkmış gibi karşılaştırırsak ilk çıkan GTA en kötüsü.

GTA: Liberty City Stories ve Vice City Stories diğerlerinin yanında çok sönük kalmış oyunlardır bana göre. GTA 4 kaliteli oyundur, çıktığı yıla göre fizik motoru çok sağlamdır ama PC optimizasyonu rezalettir. RDR2'de daha yüksek FPS alıyorum GTA 4'e oranla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı