@192005HQ Hayatımda senin kadar cahil adam görmedim, zaten hayatın matematik. Matematik boş bir şey değildir en ufak işte bile lazım olacak sana. Örneği bakkalda gidip adamın sana kaç lira verdiğini hesaplayamayacaksan ya
Hayatın her yerinde olması bunları yapamayan insanlar olduğu gerçeğini değiştirmez. Troll diyenlere kızgın attım haklı olarak.
1. sınıftan başlayarak 9. sınıf da dahil olmak üzere tüm matematiğe baştan çalış. Bol bol soru çöz ama konu çalışmayı ve arada tekrar etmeyi de sakın ihmal etme.
Konunun ciddi olduğunu varsayalım, bu matematik problemlerini çözemiyen birisinin sınava hazırlanmasına gerek yok bence, meslek lisesine gidip oradanda bölümüne yönelse daha iyi.
Kardeşine söyle tekrar yapsın o konulardan bir göz atsın konuyu ondan sonra testi çözsün tekrar yapmadan test çözülmez okuduğunu anlamazsın Eğitim Hayatım boyunca bunu duydum.
Eksiğin var demek ki. Temel kitap al başla çözmeye. Zamanla bir yere gelirsin. Şu arkadaş gerekeni yapsa tıp bile kazanır. Çaba, hırs, sabır yok adam da. Ne diyeyim hayırlısı.