Rehber En Kolay Şekilde Evde Likit Yapımı

Birde şu hususa dikkat edin.
Merck VG satan yerlerden uzak durun. Merck Türkiyeye yıllardır VG getirmiyor. Nikotin getiriyor VG getirmiyor.

Aldığınız ürünlerin yurtdışı fiyatlarına da bakın. Yurtdışı fiyatının altında ürün satılıyorsa iki kere düşünün. Sonuçta buraya gelirken üzerine ciddi maliyet biniyor.

Bence tablonuz yanlış hocam. Ben bazen 36mg içiyorum MTL cihazda hiç bir sıkıntı yok ama tabloda kullanılamaz yazılmış. %50-50'de aroma'da kullanılabiliyor.

Bence tablonuz yanlış hocam. Ben bazen 36mg içiyorum MTL cihazda hiç bir sıkıntı yok ama tabloda kullanılamaz yazılmış. %50-50'de aroma'da kullanılabiliyor.
%50 aroma nasıl kullanılıyor hocam %20 bile aşırı yoğun ve riskli bir oran. Hayatımda hiç bir yerde görmedim. Ayrıca internette satılan NBASE lerde doğru nikotin oranı zaten asla yok bi safirden 9mg aldım birde falcondan uçurum fark var vurumda ikiside merck baktığında. Salt olmadan 36 mg içen insan ben görmedimde duymadımda açıkçası saf nikotin ile nbaseinizi kendiniz yapıp denerseniz bence gerçekte etkiyi görürsünüz. Tablo zaten benim değil safir kimyanın sitesinden aldım bence gayet doğru bilgiler.

Salt-B içiyorum hocam.

Tabloya dikkatli bakarsanız freebase yazıyor hocam. O nikotin oranı normal zaten saltta. Ama %50 aroma hala saçma.
70/30, 80/20 nargile tipi sigaralarda kullanılır. 50/50 biraz daha kıvamlı olduğu için MTL'ye uygun olur. Nikotin oranı yüksek ve salt olduğu için %50 aroma anca kendini gösterir.

70/30, 80/20 nargile tipi sigaralarda kullanılır. 50/50 biraz daha kıvamlı olduğu için MTL'ye uygun olur. Nikotin oranı yüksek ve salt olduğu için %50 aroma anca kendini gösterir.
Vg pg değil olayı zaten ben kaç kere salt da demledim %20 aroma ile 70/30 base aliyordum 50/50 oluyordu zaten. %50 aroma demek 60ml şişede 30ml aroma demek hayatımda böyle birşey görmedim premiumda bile %15 civari vardi nastylerde. Gayet aroma yoğundu efektörde var ama %50 aroma olmaz açıkçası hocam

Onu anlatmak istemedim hocam. DIY-KIT alıyorum ben. 50/50 base ile içiyorum. Yanlış anladınız sanırım

Onu anlatmak istemedim hocam. DIY-KIT alıyorum ben. 50/50 base ile içiyorum. Yanlış anladınız sanırım
heee anladım hocam ben direk tekil aroma alıp %50 aroma yaptınız anladım. Bende şuan 50/50 içiyorum podumda

Heee anladım hocam ben direk tekil aroma alıp %50 aroma yaptınız anladım. Bende şu an 50/50 içiyorum podumda
Öyle içilir mi yahu.. Aroma baygınlığı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…