Rehber En Kolay Şekilde Evde Likit Yapımı

Aga kralsın ya vallaha çok teşekkür ederim. Nbase Neptune Platinium aldım bakalım pişman etmez umarım. Aroma olarak Heisenberg ve OHW Army Man aldım DIY kit 30ml. Tekrar teşekkür ederim hocam

Hocam senin önerebileceğin pastane-meyve karışık aroma var mı? Merak ettim de.

Sana kim demiş ise sallamış
En bilindik 4 siteden birine sordum onlar söyledi hocam. FA aroma için sormuştum tek başına yaparsanız memnun kalmayabilirsiniz dediler. Ama dediğin gibi FA ya da TFA dedikleri aromalarla da, sadece bunları kullanarak likit yapabiliyorsak çok iyi olur.

Son düzenleme:
Tek başına evet memnun olmayabilirsin çünkü kendinin ne sevdiğini bilmen lazım bütün aromaları denemen lazım. Ben mesela saf muzu çok seviyorum. Pastane-Meyve karışık aroma biraz saçma olur likitler ya pastane aromalı olur yada meyveli karışık olmaması lazım bence. Heisenberg yaz için güzel bir likit Army Man de güzel. En çok satılanlardan bakabilirsin çünkü damak zevkimiz aynı değildir.

Evet damak zevkimiz pek aynı değilmiş senin aksine ben çok severim pastane-meyve aromaları
Kendimin ne sevdiğini de bakalım aromaları deneye deneye göreceğiz.
Tekrar teşekkür ederim çok yardımcı oldun hocam.

Hocam sonnn kez bir sorum var. Bu kadar yeterli midir yoksa çok az daha ekleyeyim mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240826_165104_Photos.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Ekle sonuna kadar az eklersen fazla aroma olur daha yoğun olur fazla eklersen (Ki şişenin bir limiti var) aroma az gelir ama aroma az gelmesi için bir büyük şişede karıştırman lazım. O şişeyi doldurman yeterli. Sonuna kadar doldurma çalkalamak için bir miktar bırak çalkalamak önemli. Bembeyaz görüntü olana kadar çalkala sonra dinlenmeye bırak.

5 dakika aralıksız çalkaladım dinlenmeye bıraktım. Her gün 30 saniye 1 dakika arası çalkalıyorum.

Merhabalar elektronik sigaraya yeni başladım bu konularda bilgim yok, vozol 20000 puff kullanıyorum bir kez dolum yaptım ve elimde likit kalmadı kendim yapayım diyorum, bu cihaz için hangi nbase kullanmalıyım oran olarak %70 VG - %30 PG sıfır nikotin kullanmayı düşünüyorum uygun mudur acaba ve mentolsüz aroma olarak ne tür bir aroma seçmeliyim bu likit ilerleyen zamanda nargile içimi cihaz için de kullanabilir mi

Son düzenleme:
İlk öncelikle puffa likit doldurulmaz gereksiz bir şey ona vericeğin para ile gidersin mis gibi pod alırsın. 70/30 alıp %20 aroma koyarsan 50/50 vg pg olur ve idealdir puff için istersen 80/20 alıp %20 aroma koyup 60/40 da yapabilirsin yine olur. Aroma önerisi yapmam için daha önce sevdiğin aromaları söylemen lazım. Pastane olur meyve olur.

Nargile içimi pod mod cihazlar da %90 vg kullanabilir miyiz ve hangi marka pod önerirsiniz sızdırma yapmayan, yedek parça bulabileceğim bütçe 1500₺ max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…