uurcanfdn1
Kilopat

Android Studio içinde Kotlin ile uygulama yazmak Java eklentileri vs SDK vs vs, Visual Studio powepoint gibi sistemleri hangi Linux dağıtımında daha rahat kullanabilirim?

Anlıyorum peki güncellik ve kullanıcı açısından öneriniz var mıdır ?Söylediklerinizi her GNU/Linux dağıtımda yapabilirsiniz.
Debian Testing veya Arch.Anlıyorum peki güncellik ve kullanıcı açısından öneriniz var mıdır ?
Mint ile karsılastırdıgında 3 nden hangisi daha iyiDebian Testing veya Arch.
Mint yeni baslayan icin onerilir, Debian Testing ve Arch guncel dagitimlar ancak Arch biraz bilgi istiyor hemen kuramazsiniz belki. Hepsinde yapabilirsiniz istediginiz her seyi.Mint ile karsılastırdıgında 3 nden hangisi daha iyi
peki madem o zaman son kez şunu sorayım Ubuntu mu Mint mi şu yüzden soruyorum Ubuntu nun tasarımı daha farklı geldiği için hoş gözüküyor ama hangisi daha iyi ve stabil calışıyorsa onu seçerimMint yeni baslayan icin onerilir, Debian Testing ve Arch guncel dagitimlar ancak Arch biraz bilgi istiyor hemen kuramazsiniz belki. Hepsinde yapabilirsiniz istediginiz her seyi.
Kesinlikle Mint, Ubuntu kullanirken surekli sacma sapan hatalarla karsilasmistim. Mint daha iyi.Peki madem o zaman son kez şunu sorayım Ubuntu mu Mint mi şu yüzden soruyorum Ubuntu nun tasarımı daha farklı geldiği için hoş gözüküyor ama hangisi daha iyi ve stabil calışıyorsa onu seçerim.
Emin misiniz? Direk Arch söylemek Linux bilmeyen birine ayrıca Testing ne alaka? Adam Debian yazılımcısı mı?Debian Testing veya Arch.
Hahaha. açıklama yapacaktım fakat bunu görünce vazgeçtim. Yapsam da anlamazsın çünkü.Testing ne alaka? Adam Debian yazılımcısı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.