En Mutlu Olduğunuz An

Bence okuyup anlamaya çalışın. Üşenmeyin.
Haklısın. Soruya gelirsek de kalp nakli ameliyatımdan çıktıktan sonra en mutlu anımdı. O ameliyatı olmak istememiştim çünkü kendi kalbim yerine başkasının kalbi takılacaktı vücuduma.

Haklısın. Soruya gelirsek de kalp nakli ameliyatımdan çıktıktan sonra en mutlu anımdı. O ameliyatı olmak istememiştim çünkü kendi kalbim yerine başkasının kalbi takılacaktı vücuduma.
Geçmiş olsun. Sonuçta o kalp ölen bir insana ait. Toprağa gidip çürümek yerine size hayat vermiş. Size 2. bir şans verilmiş. Bu herkese verilen bir şey değil. Yeniden geçmiş olsun umarım bir daha sağlık sorunu yaşamazsınız.

En mutlu olduğum zaman dünyadan haberdar olmadığım, insanlığın nerelere gittiğini bilmediim masum ve küçük olduğum dönemlerdi. İyi ki hayatıma neşe katan kişilere sahibim...

Geçmiş olsun. Adına sevindim, bu güzel (!) dünyada yaşaman için bir şansın daha olmuş. Gelecekte sağlıklı olman dileğiyle...

CS:GO'da 1 v 3 kalmışken 2'sini keklik gibi vurdum diğer adam heaven'daydı ( CACHE MAP ) İğne deliği gibi fark vardı noscope attım AWP ile herkes hile dedi ayrıca daha bir sürü var mesela havada uçan adamı noscope attım ( Fortnite )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı