- Makaleler
- 2
Hayır dalga geçmiyorum o kadar uzun ki okumadım üşengeçim bendeDalga geçmek amaçlı mı yazdınız anlayamadım?
Hayır dalga geçmiyorum o kadar uzun ki okumadım üşengeçim bendeDalga geçmek amaçlı mı yazdınız anlayamadım?
Bence okuyup anlamaya çalışın. Üşenmeyin.Hayır dalga geçmiyorum o kadar uzun ki okumadım üşengeçim bende![]()
Haklısın. Soruya gelirsek de kalp nakli ameliyatımdan çıktıktan sonra en mutlu anımdı. O ameliyatı olmak istememiştim çünkü kendi kalbim yerine başkasının kalbi takılacaktı vücuduma.Bence okuyup anlamaya çalışın. Üşenmeyin.
Geçmiş olsun. Sonuçta o kalp ölen bir insana ait. Toprağa gidip çürümek yerine size hayat vermiş. Size 2. bir şans verilmiş. Bu herkese verilen bir şey değil. Yeniden geçmiş olsun umarım bir daha sağlık sorunu yaşamazsınız.Haklısın. Soruya gelirsek de kalp nakli ameliyatımdan çıktıktan sonra en mutlu anımdı. O ameliyatı olmak istememiştim çünkü kendi kalbim yerine başkasının kalbi takılacaktı vücuduma.
Geçmiş olsun. Adına sevindim, bu güzel (!) dünyada yaşaman için bir şansın daha olmuş. Gelecekte sağlıklı olman dileğiyle...Haklısın. Soruya gelirsek de kalp nakli ameliyatımdan çıktıktan sonra en mutlu anımdı. O ameliyatı olmak istememiştim çünkü kendi kalbim yerine başkasının kalbi takılacaktı vücuduma.
Yağmur tatili.En mutlu olduğunuz an'ı bizimle paylaşır mısınız? Teşekkür ederim. Benim; Dolar'ın 6 TL'nin altına düştüğü an.[emoji1]
Geçmiş olsun.Haklısın. Soruya gelirsek de kalp nakli ameliyatımdan çıktıktan sonra en mutlu anımdı. O ameliyatı olmak istememiştim çünkü kendi kalbim yerine başkasının kalbi takılacaktı vücuduma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.