En Nefret Ettiğiniz Şey

Beni deli eden tek şey egosu tavan yapmış gereksiz insanlar bir kızla göz göze geliyorsun kız birden kendi kendine triplere giriyor yüz ifadesi el hareketleri falan şiddeti seven bir insan değilim ama bu tipleri harbiden ıslak odunla döveceksin yanlış anlamayın kendilerini tanrı sanıyorlar b.tcheslar.
Biraz önemsenmemek değer verilmemek canımı sıkar beni üzer erkek arkadaşım olsun kız arkadaşım olsun 9 senelik bir arkadaşım var bir mekanamı gidicez plan mı yaptık direk onu da çağırırdım beraber içer dertleşirdik zaman geçirirdik 2 sene önce hayatına bir kız girdi pabucumuz dama atıldı diyebilirim ben her şeyi geçtim günde en az bir kere arayıp hal hatır sorar insan bu bile yeter insana ama bu arkadaş bana 10 dakika uzaklıkta oturuyor ben bir plan yapıp çağırmasam asla çıkıp gelmez kız arkadaşı başka şehirde koşa koşa gider. Bu yaptıklarını yüzüne vurdum şimdi sırf ben dedim diye bir kere napıyon yazar biter sanki çocuk pışpışlıyorlar her neyse benim gözümde değerleri bitti insanoğlu nankör bir şey demiyorum.
Havalar soğuduğunda insan, gölge veren ağaçları unutur. Fyodor dostoyevski.
 
Böcekler, özellikle sinekler! Onlar yüzünden kafama yanlışlıkla ingiliz anahtarıyla vurmuştum. Ayrıca başkasının kullandığı çatal kasik bardağın önüme konması ondan içmek zorunda kalmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı