En performanslı işletim sistemi hangisi?

En hızlı en performanslı işletim sistemi

• Linux

• Windows

• MacOS

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Son düzenleme:
Youtube da video izlerken donması, işletim sistemi değiştirerek düzeltebileceğiniz bir şey değildir. Bu sisteminizin parçalarının zamanının geldiğinin işaretidir. Bunun haricinde minimal yükleme sunan distrolar Void, arch, gentoo, debian etc. ve bunların üzerine kuracağınız de veya wm ler sadece size ekstra hard disk boyutu ve ram sağlayacaktır. Gentoo geçince sisteminiz hızlanmıyor ve youtube donmaları azalmıyor kısacası.

YouTube da video izlerken donması, işletim sistemi değiştirerek düzeltebileceğiniz bir şey değildir. Bu sisteminizin parçalarının zamanının geldiğinin işaretidir. Bunun haricinde minimal yükleme sunan distrolar Void, Arch, Gentoo, Debian etc. Ve bunların üzerine kuracağınız de veya wmler sadece size ekstra hard disk boyutu ve RAM sağlayacaktır. Gentoo geçince sisteminiz hızlanmıyor ve YouTube donmaları azalmıyor kısacası.

Evet PC donanımları değiştirmenin vakti gelmiş in işaretidir Win 7 de YouTube da donması. Peki madem öyle neden Linux da donmuyor video izlerken akıcı. Dual boot ile linux kurdum bu arada

Render,ofis ve okul:MacOS.
Oyun: Windows.
Düşük sistem:Linux.
Yani bütün işletim sistemleri bir konuda iyi.
Katılmıyorum. Linux sunucu kurmakta, wine, lutris, protondb ile oyunlarda, libre office vb ile okul işlerinde gayet iş yapar. Düşük sistemler diyerek hakaret etmiş oluyorsunuz kanımca.
Evet PC donanımları değiştirmenin vakti gelmiş in işaretidir Win 7 de YouTube da donması. Peki madem öyle neden Linux da donmuyor video izlerken akıcı. Dual boot ile linux kurdum bu arada
Boşta ram artınca sistem rahatlamış olabilir, ve arka planda daha az program çalışıyordur kurduğunuz dağıtım windowsa kıyasla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı