Yorum yapanlara teşekkür ederim. FPS olarak karşılaştırmak yerine soğutma ve ısı değerlerini kıyaslamak denildiği gibi daha mantıklı sanırım. Sorumu şu şekilde toparlayabilirim sanırım. Hangi kartın soğutması daha iyi bunu merak ediyorum.
Örnek olarak: Cyberpunk 2077 ya da Assasin Creed Valhalla düşünelim. İkisinde de ultra ayarlar açıkken hangi kartta daha az gürültü gelir acaba? En merak ettiğim bu sanırım. Bunu kıyaslayan bir kanal ya da sayfa bulamadım ne yazık ki.
Auros Xtreme, Asus ROG ve MSI Suprim X. Hepsinin soğutması ve performansı üzmez. Hangisinin tasarımı hoşunuza gidiyorsa onu alın. Şahsen Suprim X alırdım.
Başlıkta belirttiğim gibi markaların RTX 3080 modellerini kıyaslamak istiyorum. Soğutma(fan hızı), FPS, sıcaklık ve RGB karşılaştırması yapacağım. Değerlerini kıyaslamak istiyorum. Aradığımda sadece belirli modellerin kıyaslaması var. Tam olarak kıyaslamalarını hangi siteden bulabilirim?
Emin misiniz? 3080 modelleri arasinda en fazla OC'li gelen ekran karti ROG STRIX. Kanit video;
OC modunda 1740MHz olmasinin imkani yok.
Ve 4 FPS'lik bir fark atiyor.
Al bir de sana “aourus Extreme”
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!
Tamam kendinizi rezil ediyorsunuz? Referans kart 1710MHz ise ROG STRIX nasil 1700MHz civarlarinda olsun? Attigim videoyu izlediniz mi? ROG STRIX Extreme modelinden daha fazla FPS veriyor ve daha fazla overclocklu geliyor.